Tuesday, 7 June 2016

Last Class For This Semester

 


Last week berakhir lah semua kelas selama 14 minggu kuliah & tutorial dijalankan . Now study week tapi ada juga certain U yang dah start exam this week . Good luck korang yang dah start exam tu !

This sem jugalah boleh dikatakan hampir setiap kali last class tu semua lecturer ajak bergambar , simpan buat kenangan kan hehee . 

 
This is Madam Naheeda . Madam teach us BI and this sem is the last sem she teach us because madam is going back to Dhaka , Bangladesh. Dah kenapa aku speaking BI pulak hahah . 3 sem madam ajar kitaorang BI and after this dah tak boleh nak hai hai bye bye madam dah . Nasib lah sem ni jugak sem last kitaorang amik BI takdelah susah hati nak tukar lecturer baru kan. Madam sangat baik sebab dia tak kan kasi sesekali student dia dapat C . Kira madam tolong student lah . Bye madam . See you when i see you . Dah balik sana jangan lupa kitaorang kat sini tau .

 
Ni Miss Sarimah , ajar Advance Financial Management. Seorang lecturer yang sangat sporting , tak pernah nak tinggi suara , tak pernah marah , faham student dan penyabar . Kalau kitaorang tak faham miss sanggup ulang berkali kali sampai lah kitaorang paham. 

 
Ni Ustazah Izzati ajar kitaorang Fiqh Muamalat . Ustazah cakap lepas ni ustazah tak ajar kitaorang dah tapi insyaAllah akan selalu bertemu juga sebab ustazah memang lecturer untuk kos kitaorang Islamic Finance . 


Kelas pun dah habis maka sekarang fokus final . All the best classmates , moga kita lulus semua subjects and cemerlang hendaknya . Amin :)



No comments:

Post a Comment

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.