Sunday, 30 August 2015

Lunch Semalam Nasi Arab Mandhi

  
 
Pagi pagi nih takde buat apa , sajalah nak throwback sikit lunch semalam . Nasi Arab Mandhi . Sedap tahu . Eheh masuk bakul angkat sendiri pulak kann. Semalam semua orang keluar ada urusan sendiri , maka sebelum kuar mama dah pesan sila lah masak Nasi Arab Mandhi . 

Hoiii ketaq lutut dengaq haha . Sebab Dik An tak pernah masak Nasi Arab ni , tengok mama masak pernah maka dapatlah lepastu google pulak dapatlah sikit output dan input kan...jom kita kasi zoom satu satu gambar .

 
Taraaaa . Inilah watak utama. Takde ni tak kenyang sumaorang . 

 
Salad / salsa

 
Sos salata hara

 
Ayam panggang.

 
kambing bakar yang diperap oleh kakak Dik An sehari sebelum. 

Haaa alhamdulillah sumaorang suka . Sumaorang cakap sedap hehiks ! Yeay lepasni boleh dah masak selalu Nasi Arab ni :P

Enjoy your reading :D



12 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.