Thursday, 2 April 2015

Throwback Surprised Birthday for Nuna

 
Today mood nak hapdet tu sesangat lah tinggi . So sementara menunggu flight petang karang kita kasi up satu entry . Harini nak throwback sikit surprised birthday Nuna a few weeks ago . Biasalah benda dah lepas baru Dik An nak up entry . Eh kata student busy kan , takde masa tu lewat sikit nak up entry nya -.-

Birthday Nuna 14 Mac haritu kebetulan jatuh hari sabtu , so boleh lah nak celebrate gitu gitu je kan . So sehari sebelum hari kejadian , hari Jumaat tu , Dik An , Ummi , Qila and Mira g kuar tempah kek . Then decide hari sabtu tu masa nak g amik kek beli lah serba sikit nugget , sosej and mee goreng boleh lah acah acah picnic tepi pantai giteww .

Hari sabtu tu memang kita orang pakat pakat taknak layan Nuna , wish birthday pun tak tau tapi just tukar DP wassap gambar dengan Nuna and status gambar kek . Than Nuna ada wassap group ajak makan kat pantai , ewah padahal kita yang suruh roommate dia bawak g makan pantai . Maka Dik An dengan yang laen boo layan je cakap taknak dah kuar makan dengan harapan nak kasi Nuna sentap sebab kitaorg kuar makan tak ajak dia. Kah ! 

Eh tak mau cita panjang lah , jom layan gambau gambau yang hado .

 

Benda wajib ada time birthday lah kan . Kalau tak bukan birthday nama dia . Serius sedap sangat kek dia . Kek Coklat Oreo.

 

Big Apple . 

 

Mee goreng basah . Gigih hoii masak dalam rice cooker . Sampai melimpah ruah lah . Then selain mee kitaorang goreng nugget dgn sosej .

 

Yang pegang kek tu Nuna nya . Masa ni diorang tutup mata dia dengan kain lepas tu cakap nak tolak dia masuk laut . Than kitaorg g bawak kek nyanyi lah ramai ramai . Masa ni Una dah bukak mata perkataan first dia kata TIPU TIPU kata dah makan Nasi Ayam Penyet td . Haha .

 

Us :)

 

Last pic gambau dengan birthday girl . Kesian Nuna dah comot dengan icing kena pulak tolak masuk laut ahaha. Hmm nasib ah birthday Dik An nanti time tu cuti 3 bulan . Selamat !







8 comments:

  1. Sronok erkk sambut birthday reramai..

    ReplyDelete
    Replies
    1. seronok hehe...nnti dah habis belajar mesti rindu :)

      Delete
  2. Salam mesra..

    Jemput join Segmen Bloglist Mei-Jun CN yer : http://www.cekgunorazimah.com/2015/03/segmen-bloglist-mei-jun-2015-by-cn.html

    ReplyDelete
  3. salam dik an. jalan2 blogwalking, terjumpa blog dik an. macam best pulak baca. teringat zaman hakak kat unibersiti 9 tahun lepas. omg..cepatnya masa berlalu. best sgt bila sambut birthday kengkawan. mcm2 prank & drama kitorang buat. tapi mmg kawan2 zmn uni laa antara yg terbest dlm hayat.

    jemput datang blog hakak. tapi blog org tua. hahaha..banyak merapu pasal jaga kesihatan dan famili je la dik an.

    www.jurnalsihat.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. wassalam hehe...betol2 zaman study ni paling best walaupun penat tapi setiap masa tu ada moment sendiri hehe...in shaa Allah nnti dik an singgah ye :)

      Delete
  4. Dik An...rindu kamu!!

    sedap tul tengok gamba kek tu..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe rindu akak jugak ! :) akak baru tngok gambar dah cakap sedap kalau akak rasa confirm akak akan cakap super duper sedap lah hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.