Monday, 26 January 2015

Rezeki Dari Nuffnang

 



 

Alhamdulillah rezeki dari Nuffnang .
Walaupun dah lama Dik An tak hapdet blog sebab busy exam , tapi nuffnang masih sudi berikan CPUV kat blog Dik An ni.

Terima kasih Nuffnang . Walaupun sikit je earning nya , sikit sikit lama lama jadi bukit ye dop ? Hehe :) . Earning terkumpul pun dah boleh cash out tu , tapi Dik An nak kumpul dulu mana tahu boleh buat tiket flight balik raya nanti from Labuan-Penang khann huhu .



12 comments:

  1. Hehehehe. Kumpul-kumpul. Sikit-sikit lama-lama jadi bukit. Hhehehe

    ReplyDelete
  2. Assalammualaikum...

    Alhamdulillah... tahniah nuffnang rajin beri cpuv kat blog nie...

    mselim3

    ReplyDelete
  3. Tahniahh kak An. Huhu. Salam singgah. Lama tak lepak blog hakak. Ngeh3

    ReplyDelete
  4. Alhamdulillah .. nnti bertmbh bnyk laa tu :) singgah malam kt sini , jom visit blog sy heee ^-^ http://ijahoney.blogspot.com/

    ReplyDelete
  5. Wah syoknya Dik Ann... Tiey dpt CPUV yg dh lama, bulan 12 haritu lg tp xgerak je sebab blog kurang aktif. huhu
    Menabung kat INTI. Good luck for your exam Dik Ann :)
    Jemput singgah : fatihahazanan.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. betul2.. sikit2 lama2 jadi berbukit bukit... ")

    ReplyDelete
  7. wahhn tahniah :)
    saya singgah & follow yer #1088
    http://www.rafzantomomi.com/2015/02/februari.html

    ReplyDelete
  8. hai dik An lama tak singgah sini.apa khabar?
    akak dah pindah ke www.sitisharini.com=))

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.