Tuesday, 20 January 2015

Rezeki Cuti Sem

 


Alhamdulillah sepanjang balik cuti sem dari hari selasa haritu non-stop Dik An wat lasagna....ada ja orang order...adalah income sikit kan Dik An dapat , boleh buat beli tiket flight huhu .

Alhamdulillah rezeki kan . Time macam ni lah dapat buat pun . Dik An buat suka suka , sebab suka buat suka masak lagi suka kalau orang tu repeat order...

Jadi Dik An rasa cuti sem Dik An ni keja wat lasagna je haha . Ok lah tu kan dari makan tido makan tido je kan ? Ada sesapa nak order ? meh sini meh ? :P


4 comments:

  1. mesti sdp ni..jauhla nak order..:)

    ReplyDelete
  2. Tringin Sgt nak rasa lasagna dik an ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada rezeki nanti dik an kasi rasa eh :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.