Wednesday, 3 December 2014

WW : Mood Exam

 



 

Mood exam dah datang .
Tapi kekdah nya sekarang ni Dik An tak kira berapa hari lagi nak exam , tapi Dik An kira berapa hari lagi nak balik umah . Haha . Kekdah dia jugak kalau boleh nak balik tapi tak nak amik exam . 

Bila tengok balik jadua alhamdulillah banyak ''gap'' atau pun jurang masa . Sempat lah nak cover mana yang tak habis study kan . Cuma 12 Jan tu je dua paper , takpe...try your best farihan ! In shaa Allah usaha + doa + tawakal .

Ehh kata WW tapi panjang berjela jugak . Haha :P