Wednesday, 3 December 2014

WW : Mood Exam

 



 

Mood exam dah datang .
Tapi kekdah nya sekarang ni Dik An tak kira berapa hari lagi nak exam , tapi Dik An kira berapa hari lagi nak balik umah . Haha . Kekdah dia jugak kalau boleh nak balik tapi tak nak amik exam . 

Bila tengok balik jadua alhamdulillah banyak ''gap'' atau pun jurang masa . Sempat lah nak cover mana yang tak habis study kan . Cuma 12 Jan tu je dua paper , takpe...try your best farihan ! In shaa Allah usaha + doa + tawakal .

Ehh kata WW tapi panjang berjela jugak . Haha :P

18 comments:

  1. Lumrah duk di perantauan memg nak blik je hihi..slmt menempuhi exam do the best dik an

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah...asyik nak balik je...hehe trima kasih lya...in shaa Allah . Doakan Dik An :)

      Delete
  2. lama tak lawat dik an, all the best in your future undertakings dik an...winduuu...wee wee wee...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe Dik An pun lama tak lawat akak. Maap eh . In shaa Allah akak. Doakan Dik An ehh. nanti tggu Dik An terjah blog akak eh :)

      Delete
  3. Oh my qiila pun midterm jumaat ni
    uggh
    Chaiyuk!!!!!

    ReplyDelete
  4. semoga berjaya..jangan ngadap blog je..hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih hehe...heee tak tak . time exam blog dianak tirikan haha :D

      Delete
  5. wahhh.. good luck untuk exam ya...

    p/s : Salam. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #11. (^_^). Blog ini telah tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/12/senarai-url-blog-11.html

    ReplyDelete
  6. semoga bertabah n berjaya jawab papaer yaa sis..! ehehehe.. makin dekat tarikh,makin gementar yg amat, banyak2 tawakal ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe dah berjaya harungi...dua paper susah ya amat !

      Delete
  7. Goodluck kak An. All the best! ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq Ana...hmmm tak tau the best ke tak...susah oiii...haha

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.