Saturday, 1 November 2014

Selamat Datang November !

 



Alhamdulillah Oktober dah melabuhkan tirai dan datang pulak bulan baru . Selamat Datang November . Masuk November bermakna dah dua bulan Dik An hidup dekat UMS Kampus Antarabangsa Labuan ni . Kejap je masa tu berlalu kan ? Nanti pejam celik pejam celik *sambil terkebil2 mata* dah masuk Disember , dah nak exam ! Takutttt !

Berakhirnya Oktober semalam berakhirnya jugak segala test . Tinggal nak kena submit segala assignment je bulan November ni . Kepala dah mula rasa berat hoi memikirkan assignment yang kena submit memikirkan dah nak exam dan memikirkan tiket flight tak book lagi untuk balik bulan Januari nanti ! 

Haha kemahen tiket flight yang Dik An fikir kan . Harapan Dik An lepas ni rajin lah usha usha blog ni dan Dik An mintak maaf sesangat sebab tak sempat nak blogwalking . In shaa Allah harini dengan esok Dik An free sikit Dik An blogwalking blog korang ya ! 

Salam sayang - Dik An-

11 comments:

  1. tahu-tahu jer dah grad =)

    http;//seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Nanti tahu2 dah grad =)

    http://seronoknyermelukis.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Bizi nye akak ana sorang ni. Nanti kalau kak An turun Damansara, call2 la eh. Hihi. Goodluck for your exam. Buat solat hajat bebanyak. Kih3

    ReplyDelete
    Replies
    1. ana i miss you ! In shaa Allah ana...once akak sampai sana akak call2 adik akak ni hehe...in shaa Allah thank you Ana !

      Delete
  4. Kjp je kan masa brlalu, maaf la dik an.lya baru smpt bw cne

    ReplyDelete
  5. masa memang sat ja rasa berlalu sekarang. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah kan...sat ja lani...rasa macam baru ja masuk 2014 tapi dah hampir tiba ke penghujungnya kan...

      Delete
  6. all the best ok. biasalah student. tp lps hbs bljr, kita akn rindukan zmn ni. mcm cx, sgt rindu kwn2.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe thank you awakkk ! :) , samelah ni rindu kengkawan poli :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.