Friday, 10 October 2014

Nuffnang Murah Hati Kasi 9 CPUV on going !

 




 
Bila bukak blog tengok ramai kengkawan blog hapdet yang dapat CPUV on going serentak banyak gila . Ehh tak boleh jadi ni , nak jugak check sendiri punya haha...check check alhamdulillah...merasa jugak macam kengkawan laen merasa . Ada 9 CPUV yang on going . Alhamdulillah . Terima kasih NUFFNANG !

Tapi benaunya macam pelik sikit tau sebab selama ni bukak takde pulak bnyak mcm ni tau...yang Proton tu sebelum ni takde , tapi tetiba ada...takpe , anggap je NUFFNANG buat kenduri untuk semua haha :P

Alhamdulillah terima kasih untuk korang jugak sebab sudi klik klik iklan Dik An tu . Hmmm harapnya bertambah lah tabung tiket flight Dik An tu kan . Hehiks !

10 comments:

  1. Nuffnang menang loteri la nii. Tu dia baik aty sangat kot. Ahahaha..takpun da niat nak bagi wet raya AidilAdha, pasal diorang takde lembu nak bagi. Keh3. Tahniahhhh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha agaknya lah lya...wat kenduri korban kan hehe...mekasih ana :)

      Delete
  2. Amboinya sekali dapat berderet ye, tahniah. Moga makin murah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. ade sebab nuffnang terbagi byk mcm tu

    nk tau bce entry sy:
    http://ceriteracintabalqis.blogspot.com/2014/10/penjelasan-nuffnang-ada-masalah-cpuv.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. oooo yeke hehe...mcm tu ghupanya hehe...

      Delete
  4. Murah rezki uuu hheee tahniah dik an

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.