Sunday, 12 October 2014

Menu Lunch : Maggi Tomyam + Seaweed

 




 

Sejak masuk universiti ni dah lama Dik An tak post gambaq makanan ataupun hapdet resepi kann. Rindu semua tu tau T__T . Jadi tadi dah decide dengan kengkawan nak makan lepas balik kelas pukul 7 karang .
Ye harini hari ahad dan Dik An hado kelas . Kelas ganti . 

Jadi memandang perut berdongdang sayang , rasa nak masak maggi pulak , lagi lagi terpandang seaweed yang rangup tu kan. Nak masak then campur seaweed dalam maggi .

Maka itulah menu lunch Dik An , rasa dia boleh tahan , biasa2 je...alhamdulillah dah kenyang dah...perut dah kenyang boleh lah nak print out nota kuliah untuk minggu ni dan tggu kelas pukul 4 petang karang.

Selamat berhujung minggu semua ! :)

16 comments:

  1. dah lama tak makan meggi.. sekali skala mkan sdap tu.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. dok zaman belajar ni sokmo lah makan huhu...

      Delete
  2. Replies
    1. sedap lya...dah jatuh cinta dengan seaweed ni hehe :)

      Delete
  3. Selamat berhujung minggu akak. ^_^

    ReplyDelete
  4. Wow. Maggie Tomyam tu feveret kita,tp best ke campur seaweed ni. hehe
    Boleh try ni. Tiey menabung kat RHB n proton utk Dik An :)
    Jemput singgah : Banyaknya Ongoing Iklan Nuffnang

    ReplyDelete
    Replies
    1. Best...sedap jugak hehe....tima kasih tiey :)

      Delete
  5. kenangan makan megi masa study mmg tak dpt dilupekan.. itu menu paling sedap tau.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betol tu kak fiza...masa study ni yg bestnya sebab makan secara berjemaah hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.