Tuesday, 28 October 2014

Jelly Bunny Shoes

 
Kembali bersiaran walaupun test dan assignment bertingket tingket menanti . Test minggu ni dan all assignments kena submit next week . Releaste tension kasi bukak ini blog , tak kan nak biar bersawang je ye dok ? 

Entry ni nak ceghita pasai Jelly Bunny Shoes ? Hampa semua pernah dengaq dak ? Haritu sebelum balik cuti Dik An memang dah berazam nak beli Jelly Bunny Shoes ni . Bukan apa simple je kan sesuai bawak pakai untuk ke kelas .

Jadi balik haritu memang azam tercapai lah kan dapat lah beli dua pasang kasut dia . Dik An beli kat Queensbay Mall Penang , Level 1 . Masuk kedia dia Ya Allah wangiii . Bau candy gituu . 


 

Acah acah nak jadi princess -.- . Serious wangi gila kasut ni tau , rasa macam nak makan je haha . 

 

Ni sepasang lagi . Pun wangi . 

Kalau korang pakai stokin , bau dia akan melekat kat stokin korang tau . Bau candy gituuu. Tak sakit kaki bila pakai . Harga Dik An lupa tapi both ni dalam 90 hengget lebih lah . Range dia start dari 29.90...

Kalau ikut hati nak je beli banyak pasang tapi sayang duit haha . Ada rezeki lebih nanti boleh beli lagi . Kat KLIA2 pun ada Jelly Bunny Shoes ni :)


6 comments:

  1. Slm dik an, Lma cuti ya.cntik kasut mcm gula2 hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. seminggu je lya hehe...wangi lya...bau mmg macam gula2 hehe.

      Delete
  2. cantiknya..tak risau dah kalau terpijak lopak..ekekek

    ReplyDelete
    Replies
    1. cantik...kan...tp kalau terpijak sayang jugak woii haha...

      Delete
  3. salam kenal..

    bila baca dik an kata kasut ni bau candy,,trus kata dlm hati..eh yeke??..hahaha..bila baca lagi..la acah2 je upenye..hihihi..

    btw, jemput singgah blog sy http://idanas.blogspot.com ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha mmg wangi kasut ni...in shaa Allah nnti Dik An singgah ye :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.