Saturday, 13 September 2014

CPUV untuk September

 



 
Dulu dulu boleh dikatakan tetiap hari check nuffnang ni . Eh bukan nak check CPUV tapi tak check UV , kalau tak capai target boleh lah up kan satu dua entry lagi kan . Tapi alang alang dah bukak tu tangan ni mesti gatal gatal nak tekan 'earnings' tu nak tengok ada ke tak CPUV baru kann .

Tapi memandangkan sekarang dah bergelar studeng semula jadi dah tak boleh tetiap hari nak check nuffnang . Entry terkadang ada auto publish . UV tak capai target pun tak penting dah , yang penting korang yang ada sudi baca blog ni . Mekasih mekasih *tepuk tangan untuk diri sendiri*

Tadi sesaja lah nak bukak nuffnang . Nak jumlah UV terkumpul untuk mggu ni kan , lepastu kan tangan ni macam biasa g tekan earnings . Maka lantas hati mengucapkan rasa syukur sebab masih hado CPUV yang sudi bertandang walaupun bulan 9 jarang hapdet blog .

CPUV yang bertarik 10 September datang dari Mayfair Bodyline dan Sanofi Lactacyd Phase 2 , korang nampak iklang ni bersiarang langsung klik klik lah eh , boleh tampung jumlah tabung tiket flight ahaha :P . Ada jugak CPUV  bertarikh 2 september dari Xperia z2 tapi dah credited . Alaaa kejap je on going nya huhu.

Takpelah masih ada dua yang masih on going . Terima kasih Nuffnang sebab sudi kasi CPUV untuk blog ni . Terima kasih jugak pembaca blog Dik An's Story yang selalu datang baca , kasi komen dan klik2 iklan Dik An . Mekasih korang semua :)

23 comments:

  1. Tahniah dik rezeki adik ann lah tu

    ReplyDelete
  2. KM pun dah tak heran... ada tu adalah.. klu tak ada t makna tak de rezeki.. mls nak fikir haha..

    ReplyDelete
  3. Hai kak, rindu pulak ngan tuan belog yang comel nih. Isk! Tahniah.. Nuffnang tak lupe akak punye la. ^_^ ana peminat nombor satu blog kak an. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aloooo betul ke rindu nii ? mekasih ana :)

      Delete
  4. Tahniah dik an sama je kita punya cpuv tu hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih lya...tahniah jugak untuk lya...

      Delete
  5. wahh, banyaknya on going...tahniah ye! saya follower ke 1005! salam persahabatan ye! :D kite sebaya! :D

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...rezeki dik an tu

    ReplyDelete
  7. Salam kenal. ^_^ 23 tahun ni? Jadi sama umur la kita. =)
    Thanks tinggalkan link di KB.

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal...aah 23 tahun :) , welcome :)

      Delete
  8. tingkat trafik blog & tulis entri yang berinformasi = boleh duit dengan blog :)

    blogwalking ke sini.
    salam perkenalan dari ciklaili.com

    ReplyDelete
  9. salam kenal. kita nominate awak kat blog kita. selamat visit :D http://assiddeeeqah.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. as salam..
    tahniah anda ada blog yg menarik

    jemput blogwalking
    www.yatiadam.com

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.