Tuesday, 19 August 2014

Thank You Aniesa Ahmad

 
Al kisah malam tadi sambil tunggu brownies dan lasagna siap bakar , Dik An pun jenjalan lah dulu kat blog . Jalan punya jalan terjumpa satu entry ni Blog yang selalu aku terjah . Dik An pun klik lah nak baca sebab yelah nak tau blog mana , kalau Dik An tak follow lagi boleh lah nak follow kann ?

Bila bukak tiba tiba....jeng jeng jeng .

 

Ehh blog Dik An sendiri. Ya Allah nak nanges terharu tengok dak Aniesa Ahmad tuliss. Dah gaya macam nak review blog je ni hihi. Too niesa , terima kasih sangat sebab suka baca blog akak , al maklum lah akak ni banyak merapu je dari yang baik haha...

Nanti ada rezeki kita jumpa depan depan niesa picit picit lah pipi akak eh , akak kasi hehiks ! Bila bila datang penang roger akak tau ehh tapi akak dah nak g labuan..tukar tempat...bebila g labuan roger roger tau...haha :D

Terima kasih lagi sekali niesa . Terima kasih jugak sebab selalu komen kat blog akak ni... *lap air mata*

11 comments:

  1. Replies
    1. terharu akak....sebab tak sangka belog merapu meraban ni ada orang suka baca suka bukak suka intai...wuwuwuuw :(

      Delete
  2. asal masuk blog dik an je mesti tengah buat lasagna... hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kahkah...nak wat macam mana akak...kita jual lasagna...tapi pasnih takder dah nak wat lasagna wuwuwu...

      Delete
  3. Seronok ada Bloger yg Sudi riview blog kita kan brtmbh smgt nak brblog hhe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe betol tu lya...seronok+semangat nak berblog tu ada je hehe...

      Delete
  4. Ana pun suka gak baca blog akak. Err..tajuk entri ni ade typo. Thnak ke thank? Huhu. Just tegur je tau. ^_^ selamat belajar merantau ke negeri yg jauh. Ade rezeki ana ke sane..leh jumpe2 akak. Hehe. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Errk akak baru perasan . Thank you ana haha...kalau ana tak tegur memang akak tak perasan dah...adehh...mekasih Ana...in shaa Allah ada rezeki kita jumpa ye Ana :)

      Delete
  5. eh eh ? baru perasan yang akak ada buat entry nie .. hehe .. kita review sebab kita mmg minat terjah blog akak :D
    *singgah sini lepas dah berbulan-bulan tinggal dunia blogging disebabkan pelbagai sobab. ^^

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.