Tuesday, 12 August 2014

Seharian Takde Letrik

 
 
 


Harini seharian takde letrik. Takdelah seharian...9 pg ke 6 petang macam tu...seharian jugak lah kan. Haha apa Dik An merapu ni...Jadinya sekarang baru dapat update , balas komen in shaa Allah slow slow amik mood dulu...
 
short update je ni :)
 

12 comments:

  1. menabung untuk kak An
    old town white coffee =)

    ReplyDelete
  2. Huhu... Lame tu. Ana ngan kakak ana ary tu, xde letrik jam 6ptg sampai 8mlm pun da menggelupur panas. Lagi plak takut citer korea 8.30 terlepas.. Mujur sempat layan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tahu takpe Ana...notis kata sampai pukul 4 tapi terlajak sampai pukul 6 plak...haha takut tak smpat layan cite korea tu...akak takut tak smpat layan slot akasia hihi...

      Delete
  3. susah kalau letrik x ade , semua kerja tergendala ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. memang pon...tapi its ok...better takde letrik dari air...lagi seksa !

      Delete
  4. adoiii...ni kalau ada anak kecik ni mmg merengek oanas je la ni huhhuhuhu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu akak...nasib anak buah takde time ni kalau tak taktau lah huhu..

      Delete
  5. nasib baik sekejapan je.. huhu kalau sampai ke malam... berpanasan le jawabnya...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tulah akak...sampai malam sanggup kuar jenjalan untuk mendapatkan air cond keta hehe :P

      Delete
  6. seksa kan xde letrik...time musim sejuk nih xpela..kalo musim panas...adoii

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haa betul tu akak...nasib ada hujan sejuklah sikit hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.