Tuesday, 26 August 2014

Segmen : Mrs Mustache Bloglist

 



http://4.bp.blogspot.com/-97Uxl5plCN8/U_jJwmDcMdI/AAAAAAAACAM/ypwfPh98Kpw/s1600/SEGMENBLOGLISTCICAKTERSEPITAUGUST2104COPYRIGHT.jpg 
 
Dik An telah ditag oleh Kak KM hihi.
Mekasih akak sudi tag Dik An . 
Sesapa nak join terjah SINI .
Tamat pada 1 September .
 
Dik An tag pada semua yang baca ni wiwiwwi :') 

13 comments:

  1. wish u luck dik an..tq selalu singgah blog lya :)

    ReplyDelete
  2. Alaaa...dik an...nyesal baca!! Hahaha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tak kira dah baca kena join jugak ahaha...

      Delete
  3. nak join jugak.. haha, tamak giler mama ...

    ReplyDelete
  4. thanks join! pastikan blogger yg di tag tu tahu ye! :)
    tapi saya tak jmpe link blog awak dekat entry saya
    nseb bek saya jumpe entry ni.hehe

    btw.parit buntar duk kat mane?
    saya de knalan kat tanjung piandang klu tak silap
    salam perkenalan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dik An tak kasi link eh eh ?
      parit buntar betol2 dekat pekan...kat taman damai :)

      Delete
  5. jom singgah blog nana!

    senarai mrs mustache bloglist dah keluar :)

    tahniah buat yg berjaya!!

    ReplyDelete
  6. hai cik an...singgah pagi sni...dari segemen yg sama..ehe...

    ReplyDelete
  7. salam... datang dari segmen yang sama...

    http://www.mialiana.com/2014/08/segmen-mrs-mustache-bloglist.html

    ReplyDelete
  8. singgah dari segmen yang sama

    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/08/segmen-mrsmustache-bloglist.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.