Monday, 4 August 2014

Segmen Blogwalking Ogos by Karya Mahirah

 




 

Nak join terjah SINI ! Tamat pada 15 Ogos :)

41 comments:

  1. Terima kasih sudi join segmen kak KM ni. Senarai peserta dah update. Nanti jangan lupa semak ya. Good luck and happy blogwalking.

    http://karyamahirah.blogspot.com/2014/08/senarai-peserta-segment-blogwalking.html

    ReplyDelete
  2. Akak berkunjung dari segmen yg sama.
    Jemput Singgah --> Segment BlogWalking Ogos By Karya Mahirah

    done follow Dik An #914

    ReplyDelete
  3. slmt bersegmen..bw sini juga..
    http://www.syuhadasalleh.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  4. Singgah meh, dari segmen yang sama. Good luck!
    http://cahayaalammaya.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  5. salam perkenalan,
    Jom singgah http://juliaadorable.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  6. Selamat bersegmen Dik An.. ^_^

    http://norniwanie.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  7. singgah dari segmen yang sama

    http://cikdelimamerah.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  8. Singgah raya kat sini.. Salam Perkenalan dari Lea...

    Dari segmen yang sama ------->> http://sotskirt.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    Follow Done... :)

    ReplyDelete
  9. lya tak sempat lagi nak join mna2 segemn tunggula ada kelapangan sikit nnt

    ReplyDelete
  10. Blogwalked!

    Jangan lupa join segmen ABM juga

    http://cerita-adindabaizuramazlan.blogspot.com/2014/08/segmen-bloglist-cerita-adinda-baizura.html

    ReplyDelete
  11. singgah dari segmen yang sama.. akak dah follow ya..

    http://izzeyda.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  12. salam kenalan..

    singgah beraya dari segmen yang sama dan follow awak. jemput singgah, http://dapurjirankuberasap.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. Peserta dari segment yang sama! Goodluck! ^^,
    http://fionamauricefaith.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html
    P/s : Follow sini & isi tabung(Nuff Churp2)

    ReplyDelete
  14. datang blogwalking sini dari segmen yg sama..

    ReplyDelete
  15. Singgah dan follow sini jugakk. Selamat bersegmen. Jemput singgah blog saya. Blog awak cun! ^^
    http://proudladyniz.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  16. singgah melawat... ^___^

    [ http://naalisaa.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html ]

    ReplyDelete
  17. Singgah dari segmen yang sama :)
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  18. Hi! Selamat bersegment! Jom singgah!

    http://formulasihatcantik.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  19. Melayang singgah hinggap di sini,
    Menjamu mata membaca madah,
    Tak mahu ikatan tinggal di sini,
    Button followers ditekan sudah.

    Singgah dari segmen yang sama...
    Dan, follow sudah teratak ini!
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  20. salam.. dila datang ke mari :)

    jemput datang ke blog dila ye :D

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum ^_^

    Singgah melawat dari segmen yang sama. Happy Hari Raya & Happy Blogging.

    SEGMEN BLOGWALKING OGOS BY KARYA MAHIRAH

    ReplyDelete
  22. Blogwalk dari segmen yang sama :)

    http://norshamimi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  23. Slmt hari raya, saya dari peserta GA yang sama :) singgahla ke Segment Blogwalking Ogos by Karya Mahirah

    ReplyDelete
  24. singgah dari segmen yang sama...

    http://sigadisberkacamata.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  25. Selamat Bersegmen
    CT mai jenguk sini.. ehem ehem ^^
    memang dah follow sini kekeke..
    Segmen Blogwalking By Karya Mahirah

    ReplyDelete
  26. hai.. saya datang dari segmen yg sama.. da masa dtg singgah n follow blog saya.. done follow

    http://historyjitra.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  27. ada masa singgah la ke blog ayu... ayu ada buat segmen juga... nanti boleh la join ye... tq

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  28. singgah sini dari segmen yang sama. :) salam kenal

    http://nurainahanis.blogspot.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete
  29. Dik An pon join ya.
    Singgah dari segmen yang sama
    Semoga berjaya

    ReplyDelete
  30. Selamat bersegmen dan semoga berjaya dik..

    ReplyDelete
  31. Assalamualaikum. Abah Zuki datang dari segmen yg sama dan terus follow blog awak.

    http://www.zukidin.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-oleh-karya.html

    ReplyDelete
  32. Singgah cni.. sy pun join segmen sama.. good luck yer :)
    http://www.syahidahfadilah.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  33. Hi. Blogwalking dari segmen yang sama. Jemput singgah :)

    http://dyllarezan.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  34. Singgah blogwalk dari segmen sama (^^,)
    Segmen BlogWalking Ogos By Karya Mahirah
    Selamat Bersegmen (^^,) Singgah sambil menabung mr.nuff~

    ReplyDelete
  35. wawa singgah dari segmen yg sama :)

    selamat hari raya!

    http://wawaabdulhadi.blogspot.com/2014/08/segment-blogwalking-ogos-by-karya.html

    ReplyDelete
  36. Hai, Nad datang blogwalking. Maaf lambat. busy sikit. Jemput singgah blog Nad ^^di sini :)

    ReplyDelete
  37. Hai, singgah dari segmen yang sama.. Baru ada masa nak berblogwalking. Jemput Singgah :)

    http://www.azhafizah.com/2014/08/segmen-blogwalking-ogos-by-karya-mahirah.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.