Tuesday, 5 August 2014

Duit Raya

 




 

Alhamdulillah masih ada yang sudi memberi duit raya pada Dik An .
Dik An ingat tahun ni Dik An just dapat from family je yelah sebab semua sedara mara tahu Dik An ada jual lasagna kan . So pasghah dan redha je .
Tapi rupanya tidak , masih ada yang sudi memberi...boleh dikatakan semua pakcik makcik dan sepupu kasi. Alhamdulillah.

Sebab musabab Dik An masih dapat duit raya sebab Dik An masih belum bekerja . Taknak kerja sampai bebila lah macam ni , haha :D . Famili side mama or ayah , selagi takde keje selagi tulah dapat hehe...

Terima kasih parents , terima kasih siblings , terima kasih pak sedara mak sedara kedua-dua belah mama dan ayah dan terima kasih to all cousins yang kasi baby duit raya...Total adalah dalam 5++ . Syukur Alhamdulillah.

p/s : Dik An bukan nak menunjuk sekadar nak meluahkan syukur dan terima kasih atas rezeki yang Dik An dapat ni . Duit ni nak wat simpan nak beli fon baru :)

26 comments:

  1. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-) aikkk dapat duit raya lagiiii

    ReplyDelete
  2. bestnyee... alhamdulillah ! :)

    ReplyDelete
  3. Waahh...dik an dah besar pon boleh dpt lagi duit raya!! Bestla..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe selagi tak keje akak...selagi tu dapat hehe...alhamdulillah :)

      Delete
  4. untunglaaa orang tu dpt duit raya lagi

    ReplyDelete
  5. Wah banyak nye duti raya Dik An. Akak biasa paling highest pum RM100 sumtim. Boleh la tu beli hp baru kan :p hehehe
    Btw Tiey akak ucapkan Salam Aidilfitri. Meh akak bg duit raya dgn klik iklan nuff bawah ni ye :)

    Jemput singgah entry raya akak My recent post : Syawal 2014

    ReplyDelete
  6. Wahh bnyknya duit raya dapat. Sy tak sampai seratus pun. Bestnya. :)

    ReplyDelete
  7. Wah untungnya. saya pon nak berenti keja lah macam ni. hehehe tapi dah ada anak. :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alamak guana tu ? hehe...meh raya umah dik an , cakap je tak keje lagi huhu...confirm dapat :)

      Delete
  8. Bestnye dapat duit raya. Ana nak jugak! Huhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe alhamdulillah...meh lah raya umah akak baru dapat duit raya hehe :)

      Delete
  9. Syukur alhamdulillah..byk gak dpt duit raya ye, best sgt tu... :D

    Slmt hr raya maaf zahir batin ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki akak hehe...

      selamat hari raya akak :)

      Delete
  10. wah byknya duit raya..mai la dtg umah lya nnt lya kasi duit raya hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki lya...alaaa jauh lah nak ke rumah lya hehe :)

      Delete
  11. banyaaakkknyaaa~~~ kita dapat dalam RM 2++ jeee .. huhuh ..

    ReplyDelete
  12. Bnyknyer Dik An dpt duit raya..Allahmdulillah rezeki Dik An ni..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.