Tuesday, 5 August 2014

CPUV ke 2 di Bulan Ogos

 




 

Alhamdulillah semalam hapdet dapat seketul CPUV , harini muncul lagi seketul .
Alhamdulillah . Biar muncul bebanyak pun takpe bulan ni sebagai birthday present hehiks !

CPUV bertarikh harini dari Air Asia Go - Korea On Sale . Haa sesapa yang nampak iklan Air Asia , Xperia dengan Mayfair Bodyline sudi sudi kan lah klik iklan tu tau hehe.

Di hari raya yang mulia ni *cewah fefeeling pulak kan* Dik An nak beterima kasih pada yang selalu klik klik iklan , yang selalu beri komen dan yang selalu datang singgah blog yang suam suam kuku ni. Mekasih semua. Terima kasih jugak pada Nuffnang .

In shaa Allah kita tolong orang , nanti orang tolong kita balik . Macam tu jugak bila Dik An nak klik klik iklan korang semua , Dik An percaya kita tolong orang nnti ada lah yang tolong kita balik hehe. Betul tak ??

24 comments:

  1. tahniah dik an...share la tips selalu dapat cpuv ni..haha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. mekasih akak...rezeki akak hehe...dik an dah pernah share..akak cari kat entry julai hehe :)

      Delete
  2. tahniah dik... akak pon baru dpt...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih akak....tahniah untuk akak jugak :)

      Delete
  3. Amboi..baru 5hb ni. Dah cpuv ke-2. Tahniah2. Insya-Allah..adiah hari jadi tu dari nuffnang. Ngeh3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe alhamdulillah rezeki...mekasih Ana...in shaa Allah hehe...:)

      Delete
  4. tahniah kak An ^^
    krungkrung menabung sini iklan fon sony =)
    hadiah besday heehehe

    ReplyDelete
  5. btll2 setuju tu..tpi iklan nak sembunyi2 plak ni

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah lya...dik an pun perasan yg iklan asyik sembunyi je huhu...

      Delete
  6. selamat hari raya diucapkan ;-) teruskan berkongsi ya dengan pengalaman dan cerita baru..baru dapat info lebih skit kan.. ;-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat hari raya....in shaa Allah :)

      Delete
  7. syabas..akak pun dapat gak dik an

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih akak...tahniah untuk akak hehe :) rezeki kan , alhamdulillah....

      Delete
  8. Tahniah Dik An..rezeki di bulan syawal ni..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.