Monday, 21 July 2014

Weekend yg Busy

 


Alhamdulillah dapat jugak hapdet blog harini . Dah dua hari tak hapdet tau. Selalu kalau tak hapdet Dik An bukak jugak blog balas komen , blogwalking blog orang . Ni tak dapet haa...Dik An busy sikit weekend ni.
 
 
 

Ni lah penyebab kepada Dik An busy . Wat lasagna . 
Rasa nak nanges pon hada sebab orang laen sibuk wat kuih raya Dik An pulak wat lasagna . Kawan kawan kilang abg dengan kakak ipar dengan cikgu2 sekolah ayah punya order . Tak hamik kang serba salah .

Harini last kot Dik An wat , lepastu sapa nak lepas raya lah pulak ek. Sebab Dik An sibuk nak wat kuih raya , iron langsir , kemas umah dan Dik An jugak jadi driver tak bergaji ke hulur ke hilir . Takpe anggap ni sebagai rezeki jugak :)

Selain sibuk wat lasagna , Dik An sibuk shopping barang dapur dengan mak kat Mydin yang baru bukak tu . 3 hari pertama sale gila2 , jadi umah pulak dekat je kan , 3 minit dah sampai...ulang alik lah sebab Sunglight 3.99 terhad dua unit je , Downy pulak 13.90 jadi memang borong sakan . Mak Dik An memang jenis suka beli banyak2 , sebab nanti time sesak2 duit ke , ada lagi simpanan semua dalam stor :)

Nanti petang2 sikit in shaa Allah Dik An blogwalking blog korang ye :)
 

22 comments:

  1. Nampak sdp lasagna dik ann klau la dpt nak juga order

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe kalau dekat boleh dik an kasi kat lya :)

      Delete
  2. dik an nak sikit... melting tengok ni...alahaiii puasa...hik hik hik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ada rezeki dik an kasi ye akak...jauh sangat nak kasi hehe...

      Delete
  3. dah lama tak jengah sini .. sebab buzy sekarang .. huhu .. hari singgah jugak walaupun demam demam sebab rinduu nak wusya blog comel nie =B

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe yeke...mekasih sudi singgah sini ehehe...

      Delete
  4. Eh..same lah kite. Bizi jugak. Hik3 kalah mak limah. ><

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hikhik itulah pasal ana....mak limah pun tak macam kita haha :P

      Delete
  5. Amboiii...patutla ajak buka posa tanak...haha...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha kena jaga anak buah sama akak hehe...

      Delete
  6. wahh..busy sungguh Dik An nie...apepun take care tau...nak raya dah..jgn sampai demam plak nanti..

    ReplyDelete
  7. saja mai singgah blogwalking dari blog MiaLiana.Selamat Menyambut ramadhan ke 23 naa..MiaLiana rajin kumpul LINK blogger2 lain.membuatkan kita semua lebih dekat antara satu sama lain... ;-)

    ReplyDelete
  8. mydin baru bukak kat mana ni.sale lagi x hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kat parit buntar....3 hari je sale dia hehe...

      Delete
  9. buat lagi ka lasagna lagi dik an? buat untuk akak boleh? hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe boleh2...kalau dekat dik an dah delivery depan pintu dah ehehe...

      Delete
  10. wahh lasagna! pehh terliuqqq nihh...

    buatkn tuk nadya leh? hihihi =p

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe boleh aje....meh umah dik an meh ;)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.