Tuesday, 1 July 2014

Top Komentor Jun

 



Terima kasih korang korang yang selalu setia memberi komen dekat blog Dik An yang tak seberapa ni . Komen yang diberi semua Dik An terima dan pandang dengan positif...dengan komen semua ni jugak lah membuatkan Dik An lebih bersemangan nak hapdet blog . 
 
 Oleh itu kesemua top komentor no 1-10 sila lah inbox Dik An dekat pesbook DIK AN , kasi alamat korang . Ada sikit cenderahati yang tak seberapa Dik An nak kasi kat semua :)

30 comments:

  1. Huhu. Lepas baca blog orang haruslah tinggalkan jejak. Tak gitu? Ok, jap gi ana inbox.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe betul tu ana...tapi ada jugak yang menjadi silent reader kan hehe ;)

      Delete
  2. nama Cik Nur ada la...terima kasih Dik An ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama sama Cik Nur . Mekasih jugak untuk Cik Nur sebab sudi komen kat sini :)

      Delete
  3. first time comment x leh dapat hadiah ka Dik An..hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe...in shaa Allah next time :)

      Delete
  4. Eh ? Ada dlm senarai ? Terharu lorhh .. Hehe .. Nnti kita inbox yee :))

    ReplyDelete
  5. tahniah semua..lya agak kurang bw bln lepas..tak apa insyallah bln nie aktif semula he

    ReplyDelete
  6. tahniah buat semua yang tersenarai :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe in shaa Allah nnti ros join diorg tau jd top comentor hehe...

      Delete
  7. Wah ada special nak bagi tuh hihi..
    Nanti akak bagi alamat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ok cik akak...alaa kecik2 je ..takde speial nya hehe...

      Delete
  8. Akak dah antar detail dik...thank dik.
    Susah 2 je nak bagi akak

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ok akak...takde susahnya cik akak :)

      Delete
  9. yeay , tersenarai dalam top komentor .. Thanks Dik An

    ReplyDelete
  10. terima kasih Dik An.. nnt Kak Fiza PM yer..

    ReplyDelete
  11. Replies
    1. Mekasih *tlg jawab bg pihak mereka* hihi

      Delete
  12. Replies
    1. Aloooo...takpe , nnti bulan ni kasi ada eh hehe...

      Delete
  13. assalam dik an..cik nur dah dapat kad & brooch tue..terima kasih tau ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumussalam....alhamdulillah , harap cik nur suka :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.