Friday, 18 July 2014

Tak Sabar

 



 

Cari mana Dik An ? ^_^

Dik An baru dapat gambar ni dari sang pengantin. Dan sang pengantin pun sedang menghitung bulan untuk bersama orang ketiga. Tahniah buat sang pengantin. Yeay tak sabar nak jadi makcik untuk anak buah kawan huhu :D

Bila tengok gambar ni , Allah rindu nya time time macam ni , nak lagi rindu kenangan time sekolah . Nakal nakal belaka semua ni :P . Sejujur jujurnya bukan senang nak kumpul macam ni , dan setelah Dik An habis je SPM , ni lah first time dapat jumpa ramai ramai macam ni , 6 tahun baru dapat jumpa balik !

Tapi ada yang mana Dik An rapat tu selalu jugak jumpa lepak , kuar jenjalan sesama . Tapi tak ramai lah hehe. Raya keempat ni classmates Dik An , kira yang ketiga dalam kelas time form 5 dulu menamatkan zaman solonya. Yeay tak sabar nak jumpa dan kumpul reramai macam ni. 

Tak sabar jugak nak jenjalan raya umah cikgu . In shaa Allah panjang umur kita jumpa raya nanti ye kengkawan disayangi !
 

14 comments:

  1. cantiklah gambar nei ..semua buat tangan macam tue ^^
    tapi krungkrung tak dapat agak yg mana satu kak An ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...akak yang pakai jubah turqoise dengan wide shawl cekalat tu hehe...

      Delete
  2. Tak dapat di kenal pasti. Hahaha~ amboi, bestnye jumpe kawan lama. ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha alooo sampai hati tak kenal pasti...memang best ana hehe...

      Delete
  3. Hehe..ingatkan dik An xsabar nak jadi pengantin..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha dik an sendiri pun taktau bila...jadi terus bersabar haha...

      Delete
  4. Rasanya dik an yg berbaju turquois tu btl kan kan hhee

    ReplyDelete
  5. blom sempt buat reunion lgi la dgn kwn2 sekolah..yg kwen pun blum ada lgi..hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...samalah , ni pun reunion kecil kecilan...bila nak besar besaran pun tak tahu lah huhu.....

      Delete
  6. adoiii xdpt akak knl psti mne satu kamu dik an

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang atas tu akak...dua dari kiri hehe :)

      Delete
  7. comel2 semuanya.. hehe dik an yg mana ek?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang atas dua dari kiri akak hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.