Wednesday, 9 July 2014

Selfie with Aryan

 



 

jangan tak tahu anak buah Dik An , si Darwisy Aryan ni pun suka selfie tau .
kejap kejap mesti cakap ''tacikk jom tangkap gambaq'' . muehehe.

 

tapinya dia ajak Dik An bergambar tapi dia yang tak duduk diam .
Jenuh pegang dengan peluk kuat2 wuwuwu.

 

tengok tu kemahen lagi dia. even dia baru 2 tahun 6 bulan tapi alhamdulillah , cakap tu kalah orang yang masuk pidato tu -.- , doa doa harian , doa berbuka pun dia dah boleh baca . bab doa bukak posa tu dia belajar dengan upin ipin , mana taknya hari hari tengok upin ipin. Tapi kalau kita suruh dia baca memang tak lah except time nak makan dia memang dia baca doa . Kena spontan katanya huhu.

10 comments:

  1. comeyy heheehe.belajar baca doa dari upin ipin wahhh bagus jugak cite upin ipin nie ~

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah...bagus...tetiba je time ramai2 nak bukak puasa dia baca jugak hehe...

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe yeke ? Akak tak tgok kakak dia lagi , lagi muka dik an huhu...

      Delete
  3. Budak2 cpt tangkap apa yg d ajar kan

    ReplyDelete
  4. Amboihh..antu selfie rupenye. Hahaha. Mesti byk gambar dia je kan. Macam anak sedare ana la. Dia pun mmg da pro baca doa. Lagi2 kalau naik kete. Suruh je dia baca. Dia boleh bace sampai abis. Macik2 dia tlg aminkan. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha bnyak ana...kadang tu tgok gambar cover fon je bnyak ahaha....haha kan...makcik2 tak baca sebab wakil kat anak buah hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.