Tuesday, 8 July 2014

Saya Nak Duit Raya RM300 Daripada Nile.Com.My

 
 
http://www.nile.com.my/page.php?cd=76
Jom kita join contest dari Nile.Com.My . Mana tahu ada rezeki kita untuk menang duit raya kan . Tak salah kita mencuba nasib , untung untung ada rezeki kita sapa tahu kan ? In shaa Allah . Amin.
 
Bagi sesapa yang tak tahu Nile.com.my ni merupakan shopping online . Dari segi pakaian , buku pun ada tau , beautu care , electronics , baju baby pun ada tau. Eh kira perfect lah . Tak payah nak usha2 banyak shopping online laen dah. Bukan je Nile.Com.My ni haaa segala galanya ada tau. Boleh jimat masa kita nak pilih nak cari kan ?
 
Andai kata tertulis rezeki Dik An untuk menang duit raya dari Nile.com.my ni , Dik An boleh lah tolong mak sikit sikit beli bahan buat kuih raya, boleh tolong mak sikit2 dalam perbelanjaan raya ni dan boleh lah kasi duit raya dekat anak anak buah Dik An tu. Yelah Dik An ni tak keje lagi jadi kalau ada rezeki menang duit raya ni boleh lah meringankan beban mak sikit. Even tak banyak sikit pun jadi lah kan :)
 
Korang korang yang tak join lagi moh lah join mana tahu kalau bukan rezeki Dik An , mungkin rezeki korang untuk menang duit raya kann ? 
 
Cara untuk join boleh klik SINI 

12 comments:

  1. akak pun baru juga join tadi dik :)
    good luck dik :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe good luck jugak untuk akak :)

      Delete
  2. krungkrung pon join all the bestt and good luck An =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe mekasih krungkrung...good luck untuk krung krung :)

      Delete
  3. cemane nak join ni dik an? teringin plak nak join contest ni..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kan...lupa nak kasi tau wuwuw...kejap dik an bgtau eh...

      Delete
  4. good luck!!!

    Hi!! follow sini...kalau sudi jom follow me back..TQ

    http://eirza.blogspot.com

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.