Thursday, 24 July 2014

Rezeki di tengah malam

 




 

Alhamdulillah rezeki di tengah malam abang and kakak ipar bawak balik Domino Pizza . Bawak balik full satu kotak , mai time Dik An nak makan ini aje tinggal . Sakit tekak sakit tekak pun , dah rezeki depan mata jangan ditolak kan . Makan jugaklah sepotong pizza yang ditabur dengan chilis flakes.

Rezeki jangan ditolak , musuh jangan dicari ye dop ? Selesai makan sepotong pizza moh lah kita tido . Selamat malam semua :)

18 comments:

  1. amboi..untunglah sebelum tido dpt makan piza...hehe

    ReplyDelete
  2. isk iskh iskh makan tengah malam ni. :D

    ReplyDelete
  3. Sedap ke piza Domino's ni kak? Ana mcm x berape sgt dgn Domino's tp pizza hut ana suke. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. sedap hehe...pizza hut akak suka mushroom soup je hehe...

      Delete
  4. lepas makan terus tido..memang best kan..hik..hik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu cik nur...terasa bahagia sangat hehe...

      Delete
  5. Domino ni sedap ke kak? Ana x berape sgt ngan domino. Bagi la free pun. Ana takmo gak. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha baru nak kasi free kat ana...tak jadi lah :P...sedap ana :)

      Delete
  6. Replies
    1. sekali sekala je layan dominos ni hehe...

      Delete
  7. untunglah dapat makan freee. heee

    ReplyDelete
  8. untung Dik An dapat makan pizza .. huhu

    ReplyDelete
  9. arrghhh lme xmkn domino rindunya

    ReplyDelete
    Replies
    1. dik an setahun sekali je makan hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.