Friday, 4 July 2014

Not Feeling Well

 



Salam Jumaat . Jumaat pertama di bulan Ramadhan . Alhamdulillah dah 6 hari kita berpuasa ya . Harap terus diberikan kesihatan dan kekuatan untuk meneruskan ibadah puasa kita .
 
Harini nak hapdet macam takda mood sebab since dari malam tadi , sakit sakit badan , lenguh kaki . Ingat bangun sahur kang dah makin ok , tapi sampai sekarang terasa lagi sakitnya . Tak tahu lah knp mungkin penat kot. Tapi sakit sakit badan pun sempat pusing satu econsave cari barang nak wat tomyam -.-
 
  

sumber : google images
 
Ngeh ngeh ngeh macam ni lah muka Dik An sekarang ni. Kepenatan + kesakitan kekakian kebadanan . wuwuwu. Mak kata takpe , sakit tu Allah kasi sebab nak hapus dosa. Tersentap kejap . Terus istifar banyak2. Harap harap cepat lah hilang sakit sakit sendi dengan lenguh kaki ni. Kalau tak rasa nak baring je tau .


 

sumber : google images .
 
Buat sepupu Dik An , kak ayang dan suami nun berada jauh di Johor , moga cepat sembuh dan cepat keluar wad . Dugaan ramadhan sepupu Dik An dengan suami dia kena denggi. Dah lah tengah pregnant , harap semuanya ok. Tak lupa jugak buat Arya anak sepupu Dik An kat Klana Jaya yang kena denggi jugak. Kesian Arya , baru 11 bulan . Takpe Cik Baby tau Arya kuat . Semoga semua nya cepat sihat. Jumpa raya nanti ! :)

39 comments:

  1. la cian nye..moga cepat sembuh ye dik an..g klinik nanti ye
    akk pun baru elok dr demam yang pnjang ingtkan kene denggi jgk..tap Alhamdulillah

    akak nak jemput dik an join GA kad raya akak ni..pertame kali akk wat GA..jom same2 support :D
    http://nurulasyikinmohdanuar.blogspot.com/2014/07/giveaway-kad-raya-by-ekinnuar.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah...kalau berterusan sakit baru nak g klinik...in shaa Allah nnti Dik An join ye kak :)

      Delete
  2. amboi, sakit2 pon sempat nak masak tomyam.
    semoga cepat sembuh...:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sakit sakit jugak masak tetap kena masak hehe...in shaa Allah...terima kasih :)

      Delete
  3. An semoga cepat sembuh okey =)
    bule update entry resepi banyak2 hhehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe in shaa Allah..mekasih krungkrung :)

      Delete
  4. Siannya...moga cpt sembuh yer..

    ReplyDelete
  5. tengah-tengah pose doa la banyak-banyak supaya kesihatan sentiasa terjaga supaya senang nak jalankan ibadah puasa :D

    ReplyDelete
  6. Musim denggi ke skrg? Siannye..moge akak cepat sihat eh.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak tahulah Ana...kat tempat akak alhamdulillah takde...mekasih Ana :)

      Delete
  7. Jaga dirik elok 2.
    Adik akaun wechat ada lagi tak
    Wasap ke...rindu nak chat2 dengan adik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih akak...ada akak...mekasih sudi add dik an kat wassap ngn wechat hehe...

      Delete
  8. Get well soon ya... jgn nakal2... jgn main kat luar... jgn berpanas...jgn berhujan... jgn main longkang (tiba-tiba) haha.. mcm mak-mak tak nasihat...

    ReplyDelete
  9. semoga cepat sembuh ya...

    p/s: terima kasih sudi join. blog ini tersenarai di http://www.mialiana.com/2014/07/senarai-url-blog-6.html

    ReplyDelete
  10. Replies
    1. Mekasih akak :), In shaa Allah :)

      Delete
  11. Get well soon ya

    Salam Ramadhan Al-Mubarak 1435H

    Jalan-jalan bw malam dari segmen blogwalking sis mia liana :)

    Jom Terjah : Buffet Ramadhan Casa Ombak (ˆ⌣ˆԅ)


    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih...
      Salam Ramadhan jugak :)

      Delete
  12. Semoga cepat sembuh dan baik2 shje..

    ReplyDelete
  13. Salam Ramadhan, saya follow awak dari segmen : http://caraleezaty.blogspot.com/2014/07/giveaway-ramadhan-raya-by-syira-lokman.html

    ReplyDelete
  14. assalamualaikum, irrayyan.com datang singgah dari segmen kak mia..selamat menyambut Ramadhan ;-)
    Jom join segmen raya

    ReplyDelete
  15. Speedy recovery ye dik an...

    ReplyDelete
  16. banyak kes denggi sekarang nie.. kene jaga kesihatan.. semoga dik An cpt sembuh.. kak Fiza menabung Dove..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah kak fiza...denggi merata rata sekarang...alhamdulillah dah makin ok...mekasih kak fiza :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.