Tuesday, 1 July 2014

Komuter Test Perjalanan Ipoh - Parit Buntar

 



 

Tengah hari tadi nak kuar umah tengok tengok ada komuter lalu .
Tengah test perjalanan dari Ipoh ke Parit Buntar katanya...
Taman Dik An ni memang berdekatan dengan landasan ketapi . Tetiap hari wajib tengok ketapi tau. Muehehe. 



 

Semua dah siap jadi diorang pun test lah laluan laluan yang telah dibuat dibina . siap jugak setelah beberapa tahun kami penduduk taman terpaksa tahan telinga dengan diorang wat binaan . Bila lah agak agak nak mula operasi ek. Boleh lah ke KL selalu hehiks !

18 comments:

  1. okeeeeh baru tahu Dik An duduk parit buntar ke..?? alahaaai keciknya dunia.. CT kat taman ilmu saja wakakaka..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah Dik An duduk parit buntar...kat taman damai...alaaa yang dekat kedai 1 msia tu hehe

      Delete
    2. dekat ngan hotel tu eh ??? tahu tahu tahu.. dekat sangat dah kita ni Dik An ooooi wakakaka. entah entah pernah aja selisih wakakaka.

      Delete
    3. Aah...tapi umah Dik An kalau masuk ikut jalan kedai 1 msia tu senang je...terus je then jumpa hehe...haaa agaknya lah...Dik An pun selalu jugak ke taman ilmu tu hehe...umah yang mana satu ? hehe..

      Delete
    4. hahaha lorong 11 wakakka.. raya nanti buatlah open house iols nak terjah ni..

      Delete
    5. Lorong 11 ek. Nnti nak round2 hehe...alaaa dik an selalu tak wat open house tp sntiasa terbuka untuk sesapa je nak datang hehe..

      Delete
  2. Oooo...pasni senang la dik an nk p kl...jln kaki ke komuter jer..hihi..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah akak...senang lah nak jenjalan area sana pasni hehe..

      Delete
  3. Huhu..boleh laa kite jumpe2. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihi tulah teringin nak jumpak ana yg kiut miut ni hehe :)

      Delete
  4. Tumpang naik keta api boleh hihi

    ReplyDelete
  5. senang naik komuter.. lepas nie boleh la shopping2 kat Jln TAR.. hehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe tulah kak fiza...memang peberet Dik An pun g Jalan TAR tu hihi...

      Delete
  6. rindula nak naik ktm he..dah sethn dah berlalu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe Dik An dah lama tak naik ktm ni huhu...eh tapi awal2 taun haritu g kl ada naik monorail hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.