Monday, 7 July 2014

Dua Hari Menyepi

 
Selamat pagi...selamat ber '' monday blues'' haha. Tapi hari ni Dik An takde monday2 blues ni sebab harini Dik An cuti yeay ! Yeay . Ehh bila masa pulak kau keje farihan oiii ? Dik An kan driver sepenuh masa dekat dak Amani tu , hantar and amik dia balik sekolah .
 
Since Penang cuti harini , maka Dik An pun cuti lah dari menjadi driver , muehehehe :P , boleh lah lepas subuh tadi dapat tido dengan nyenyak and aman ngeh ngeh ngeh :D 
 
Dah dua hari Dik An tak hapdet blog , dua hari Dik An menyepi...padahal weekends , takde lah g mana sangat , sabtu tu je g taiping...ahad duduk umah je , tapi tak tahu nak idea apa just bukak usha2 blog orang , approved and replies comment semua.
 
 

Ini gambar bukan nak menunjuk sebab Dik An tak hebat macam korang semua , just nak ucap terima kasih kat semua yang sudi datang intai blog Dik An weekends haritu even Dik An takde hapdet entry . Terima kasih korang !

Since harini kakak Dik An pun cuti sebab dia keja MRSM Transkrian ( Penang) , so plan harini nak kemas mengemas bilik. Bilik Dik An tu memang kemas sehari dua je , pah tu dak Aryan dengan Amani datang ''mengemas'' jugak. Mengemas diorang paham paham lah ye wuwuwu -.- , owh yang sakit sakit badan hari tu , Alhamdulillah dah makin baik :)


 

16 comments:

  1. akak sepi tak sepi jugaklah 2 hari lepas, penuh cerita Ash jer... ha ha ha... tapi trafik sendu sikitlah dari hari biasa....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ok lah tu kak...hapdet jugak kan...normal lah kak...sabtu ahad memang traffic turun kan kak...

      Delete
  2. Wahh . . tak hapdate blog, still ada org tgok :D

    ReplyDelete
  3. Tak sihat ke kak? Hope cepat sihat eh. Same la kita. Tak hupdate belog 2 ary. Menyepi seketika.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe dah shat sikit dah ana...sakit bdan je haritu...

      Delete
  4. tak ada monday blues..hujan kat cne he

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...ujan ? Alhamdulillah...best tu hehe...

      Delete
  5. sabtu ahad kak Fiza pun slow jugak.. time nie la nk tengok rumah..nak kemas rumah.. biase la tu kan.. tp still unique visit dik An tinggi.. tahniah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betul tu kak fiza...hari biasa kak fiza keje kan...alhamdulillah...mekasih kak fiza :)

      Delete
  6. rindu nak baca blog An haritue..=(
    dan akhirnya An telah mengupdate =)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha yeke ni krung krung...terharu + malu pulak hihi...

      Delete
  7. bertuah dik an kan..tak hapdet blog pon ada jugak yang menjengah..cari resepi dik an la tu..:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe alhamdulillah kak...rezeki hehe :)

      Delete
  8. sabtu ahad menurun sikit kalau takde entry baru..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.