Wednesday, 2 July 2014

CPUV S&P FOOD Coconut Milk Powder

 



 

Alhamdulillah dapat CPUV lagi . Rezeki awal Julai dan rezeki di awal Ramadhan.
CPUV yang bertarikh harini 2 Julai dari S&P FOOD - Coconut Milk Powder . Alaaa serbuk santan tu hehe. Tapi Dik An jarang guna instant santan ni , ataupun santan kotak mahupun serbuk. Selalu beli yang fresh punya hehe.

Terima kasih NUFFNANG sebab sudi kasi CPUV lagi kat blog Dik An. Terima kasih jugak kat semua yang selalu klik klik iklan Dik An tu . Kalau nampak iklan yang share pasal resepi tu klik2 lah sebab tu lah iklan berkaitan dengan S&P Coconut Milk Powder ni .

Sekarang dah tinggal tiga je CPUV yang on going. Walaupun amount dia sikit sikit je , tapi syukur sebab ada jugak rezeki kan ? Alhamdulillah :)

24 comments:

  1. Alhamdulillah dan tahniah dapat CPUV lagi

    ReplyDelete
  2. tahniah !
    ada tips tak macam mana nak dapat cpuv ?
    krungkrung satu pon tak dpat lagi :(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih krung krung...
      Tips eh...perbanyakan entry dan rajin blogwalking :), boleh ke blog yumida...banyak tips...

      Delete
    2. In shaa Allah...nnti ada tu :)

      Delete
  3. Assalammualaikkum..

    tahniah yer dapat cpuv coconut milk powder.. moga earning sentiasa ada untuk blog nie yer..

    mselim3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumussalam....trima kasih...in shaa Allah :)

      Delete
  4. In sha Allah. Nanti kita blog walking isi tabung Dik An. :)

    ReplyDelete
  5. Tahniah dik an....akak pun dapat satu bulan ramadhan hihi....

    ReplyDelete
    Replies
    1. Trima kasih...tahniah untuk akak jugak...alhamdulillah rezeki ramadhan :)

      Delete
  6. Untungnya blog adik.
    Cik akak terus tak dapat hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe in shaa Allah nnti cik akak dapat tu hehe...

      Delete
  7. Alhamdulillah rezeki dan tahniah.. Dik An..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah..trima kasih akak :)

      Delete
  8. tahniah..rezeki nak raya tu.. =)

    ReplyDelete
  9. CPUV S&P food coconut milk powder nie pun, tgh on going dekat blog kite .. :DD

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.