Monday, 7 July 2014

CPUV : Dove Hairfall Rescue

 




 

Alhamdulillah rezeki CPUV dari NUFFNANG lagi . 
CPUV kali ni dari Dove Hairfall Rescue , bermula harini .
Terima kasih NUFFNANG sebab sudi kasi CPUV kat blog ni.
Terima kasih jugak kat semua yang selalu datang baca dan klik iklan tu.
Buat masa ni masih ada 4 CPUV yang on going , sila on going lelama sikit , boleh tambah koleksi duit raya , ngeh ngeh ngeh :D

Mekasih jugak dekat DOVE sebab kasi CPUV even Dik An tak pakai product DOVE muehehe.

31 comments:

  1. An tahniah =)
    An nak tnya sikit nie
    cpuv nie kalo orng click iklan je ke dapat duit kalo UV tak dapat ke?
    terima kasih ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih hehe...
      Aah untuk CPUV ni orang klik iklan kita dapat duit , UV tu tak dapat hehe..
      Tapi iklan CPC biasa pun if ada orang klik kita dapat je krung krung :)

      Delete
    2. okey faham ..terima kasih =)

      Delete
  2. akak dapat seketul ni juga dik...Alhamdulillah..akhirnya mendengar juga nufnnang luahan hati cik akak :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...tahniah akak hehe :)

      Delete
  3. Alhamdulillah.. congrats dear :)

    ReplyDelete
  4. Tahniah.. boleh la bagi Kak Fiza duit raya nanti...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak fiza...hehe in shaa Allah ada rezeki lebih boleh lah hehe :)

      Delete
  5. Best nye..moga terus menari2 cpuv tu ye :))

    ReplyDelete
  6. Sy pun dapat jugak sepapan ni dik an haha... tahniah ek..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe terima kasih..tahniah jugak :)

      Delete
  7. Tahniah .. rezeki .. dekat blog kita ada satu je yang on going .. huhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih...takpe , ade jugak kan ? sikit banyak rezeki tu :)

      Delete
  8. wow..tahniah dik an..akak xde pun

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak ainim...in shaa Allah nanti ada tu kak hehe :)

      Delete
  9. Tahniah dik an lya tak dpt la ni iklan sobs sobs

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih lya...in shaa Allah nnti ada tu lya hehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.