Friday, 11 July 2014

Cenderahati from Asha Lya

 
Alhamdulillah rezeki hari jumaat .
Dik An dapat cenderahati as a Top Commentor June 2014 dari ASHALYA .
Terima kasih Lya sudi kasi cenderahati ni. Keychain dari kain felt dan paling best pink kaler gituu. Dik An memang hantu pink hehiks ! 
Boleh wat koleksi keychain yang ada kat kunci umah Dik An takpun kat kunci keta hehe.
Dik An doakan moga Lya sentiasa dimurahkan rezeki lagi lepas ni.
In shaa Allah . Amin.
 
p/s : untuk top commentor June 2014 blog Dik An , Dik An baru pos tadi . Harap besabau menanti ye :)

14 comments:

  1. alhamdulillah harap dik an suka..lya tahu dik an suka kaler pink kan kan hheee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah...suka lya...suka sangat hehe :)

      Delete
  2. waaah sronok la Dik An hihiks dapat adiah..
    CT mai ni nak jemput Dik An..

    CT ada buat giveaway..
    mai jemput tengok kalau sudi boleh join jugak..

    http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2014/07/giveaway-wow-hari-raya-by-siti-yang.html

    ReplyDelete
    Replies
    1. in shaa Allah nnti Dik An join ye :)

      Delete
  3. Wah2.. Tahniah. Bestnye dpt adiah.. Huhu..

    ReplyDelete
  4. tahniah!! warna pink lagi tu..hehehe..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mekasih hehe...tulah warna peberet tau hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.