Wednesday, 23 July 2014

Berbuka Dengan Marrybrown

 


Tengah hari tadi lepas Dik An hapdet entry the latest episod Azam Ramadan Su , terus Dik An tido...selubung dengan selimut semua. Kurang sihat sikit. Lepastu bangun tu mandi alhamdulillah segar sikit...panas badan dah kurang sikit.
 
Since semalam tekak Dik An sakit , semalam berbuke dengan Moi Sup beli kat bazar je . Then tadi tetiba idea tingting datang. Nak beli Bubur Marrybrown je. Al maklum lah marrybrown baru bukak kan , dekat pulak dengan umah . So pegi lah beli bubur. Sesekali tukar selera kan.
 
 
 

Ni Nasi Ayam Marrybrown untuk amani dengan mak . Since bertiga je kat umah so mak kata tak payah masak nasi . Sedap :)

  

image from google.

Ni bubur Dik An beli . Tak sempat nak snap gambar tadi . Sebab lapar sangat haha. Spicy Seafood Porridge . Even ada chicken porridge tapi Dik An ni pantang dengar benda yg spicy spicy ni . Makanya sakit2 tekak pun layankan je lah bubur yang pedas ni...sedap sebab pedas hikhik...

Alhamdulillah kenyang sudah...sesekali ubah selera kan . Dulu selalu terjah KFC je , sekarang terjah Marrybrown pulak hehe. Boleh tahan makanan makanan dia :)


 
 

16 comments:

  1. Siannye akak..tak sihat ye. Banyak2 minum air tau. Semoga cepat sembuh. :) marrybrown? Da lama tak makan sejak 5 tahun yg lalu. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe ok ana...susah nak minum air akak ni hehe...in shaa Allah...mekasih Ana...akak first time makan masa form 4...awal tahun ni baru makan blik wuwuw...

      Delete
  2. Tak pernah lagi makan dekat marrybrown. tahu marrybrown ni sebab mawi dengan dafi jadi duta je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Try lah...makanan dia not bad...ada pelbagai hehe...

      Delete
  3. mantara favourite bubur kt marrybrown.. taste dy sgt sdapp! :)

    ReplyDelete
  4. semoga cepat sembuh Dik An..raya nanti jangan minum ais tau...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah sehari sebelum raya dah sihat...eh eh ais tu peberet tau hehe...

      Delete
  5. bestnya. dah lama tak makan dekat Marrybrown. kat mana nak cari entah.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe alaaa awk dok mana ? cari je kot web search marrybrown then dapat tahu mana ada :)

      Delete
  6. nampak macam sedap jer Dik An makan .. hehe

    ReplyDelete
  7. kemain..akak dh rse marry brown n a&w..bg akak a&w ok lg kot

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.