Thursday, 3 July 2014

Berbuka Ala Western

 



 

Harini kita berbuka ala ala western food okey. Berbuka dengan lasagna .
Tapi rasanya takde ala ala sebab bukan ke lasagna ni memang western food -.-
 Actually semalam dah mind set yang harini taknak masak , nak beli je...boleh lah berehat rehat kejap kan . Lepastu ayah Dik An balik sekolah td cakap , ada cikgu sekolah ayah nak satu lasagna lepas asar kang .

Dik An pun buat lah jugak even taknak masak , tapi dah ada orang order amik jugaklah even satu . Satu pun rezeki tau . Alang alang dah wat , sambil wat tengok keju tu macam sedap je , macam best je , terus lah wat untuk rumah sekali . Feeling2 puasa ni semua benda tengok sedap kan ? Muehehe .   


Letak keju bebanyak lepastu kali ni saja saja gatai tangan g letak black pepper dengan serbuk oregano atas keju tu . Apo rasa tak tahu lah hehe. Nak tengok resepi lasagna klik SINI .

24 comments:

  1. sedap tu menu harini.
    jgn lupa jiran kt cni.
    hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehehe tak lupa...
      berbuka apa karang ?

      Delete
  2. sedapnya lasagna. dah lama x makan. sobs.

    ReplyDelete
  3. waaaahh.. awk buat sendiri ke? Sedap ni..

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. Biasa2 aja hehe...mekasih singgah sini :)

      Delete
  5. akak langsung tak reti nak buat lasagna dik an

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe senang je wat dia akak...:),lebih kurang macam spaghetti je hehe..

      Delete
  6. tak pernah mkn lasagna.. macam sedap je.. nak sikit!! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe sedap ! alooo dah habis hehe...

      Delete
  7. Oww camni lasagna, biasa dengar je tapi xpernah makan. hehehe
    Tiey singgah sini & klik nuff awak kat bawah ni ye :)

    My recent post : Cpuv Ke-6: IKEA sale 2014

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe macam ni lah lasagna hehe...sedap...mekasih tiey :)

      Delete
  8. Ana tak pernah tau pun ni namanya lasagna, sebelum ni orang dok sebut2. Ana pun pelik, natang mende tuh. Tapi ana makan lasagna ni. Haha..kelakarkan.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ana ni...pernah makan tapi tak tahu apa eh...lawok lah ana ni...

      Delete
  9. rajinnya dik an taw memasak..lya tak pernah lagi rasa owhh lasagna..nak membuat tu mcm malasnya he..menabung cne

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe buat lah lya...takde susah sangat hehe...kejap je watnya hehe...mekasih lya :)

      Delete
  10. akak kita pandai wat lasagna kita reti makan je ;p

    ReplyDelete
  11. Sedaaapnyaaa .. Tak nak bg sikit ke ?

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.