Tuesday, 1 July 2014

Azam Ramadan Su Episod 5 by MalayMovie



Episod ke 5 Azam Ramadhan Su menunjukkan resepi Asam Pedas Ikan Jenahak , Sup Cendawan bersama Bebola Ikan , (bebola ikan tu dia wat sendiri) dan ikan keli goreng sambal...haaa mana tau boleh tercetus idea untuk masak petang karang ke kan ? Selamat menonton! 

14 comments:

  1. Dik an ni...sajer buat org lapo!! Haha..

    Hari ni nk ke param bandar baharu plak...tgk org ramai jer semlm..ada apa dik an?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha sorry2...bandar baharu mmg ramai gilos orang kak...gerai pun bnyak tak tawaf habis lagi huhu...macam macam hado !

      Delete
  2. salam kenal :)

    best kan citer ni..layan je heheh
    Salam Ramadhan ye :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. salam kenal....aah best bleh dapat resepi...
      salam Ramadhan jugak :)

      Delete
  3. macam best je cerita ni. tapi Ros tak pernah pulak tengok..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe best ros...drama tapi dia ada rancangan masakan...boleh dapat bnyak resepi tau hehe :)

      Delete
  4. Tak lapa sgt.. Nak carik air je wat mase ni.. Wuuuu~

    ReplyDelete
    Replies
    1. Akak pun tadi g bazaar borong air je huhu...

      Delete
  5. cute jer tengok budak tu .. hehe ..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.