Thursday, 17 July 2014

Azam Ramadan Su episod 15 by MalayMovie




Azam Ramadan episo 15 by Malay Movie . Dalam episod semalam terdapat 3 resepi iaitu , Kurma Ayam , Telur Puyuh Masak Taucu dan Kari Kambing . Selamat menonton !! 

14 comments:

  1. Kari kambing? Perghh..sedap tu. Masak taucu plg simple dan sedap. Kan kan. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulahhh tengok dia masak dah terliur wuwuwu...akak tak pernah lagi masak taucu hehe...

      Delete
  2. Replies
    1. Hehe itulah lya...macam nak try je nanti hehe...

      Delete
  3. wah telur puyuh masak taucu tu first time dengar tu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dik An pun first time....kalau sambal telur puyuh tahu lah hehe...

      Delete
  4. SUka yg Cucu P Ramlee tu berlakon. siapa nama dia eh? :) jemput singgah ke blog SM kalau sudi :D

    http://santanmanis.blogspot.com/2014/07/boleh-gelak-sampai-tertonggek-kalau.html

    ReplyDelete
  5. terbaik la dik an...akk slalu miss tgk citer ni..so nnti leh la refer sini je :D

    ReplyDelete
  6. Kak An pi mana lama tak update cita pasal anak buah hehehehe =(
    rindu nak baca blog kak An ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aloooo semalam je tak hapdet sangat...sibuk sikit hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.