Tuesday, 22 July 2014

Adele Top Chiffon

 



 

Entry sesaja nak share dengan korang baju yang Dik An baru beli . Kat tempat Dik An ni susah nak jumpa blouse/kemeja yang longgar dan yang pasti labuh bawah punggung . Kalau ada pun mahal nau nau.

Jadi dengan kemudahan media sosial yang ramai online seller kan , jadi Dik An pun bersengkang mata usha satu2 profile instagram dan facebook nak cari baju yang betul2 menepati citarasa Dik An dan jugak mak. Dik An before nak beli baju bajan yang ready mate ni mesti kena dapat kelulusan mak dulu tau .

Tetiba terjumpa instagram @azwanieycollection yang jual blouse cantik cantik ok . Maka setelah berwassap dengan tuan punya instagram , dapat kelulusan mak Dik An pun beli lah satu dulu . Nak cuba dulu.

Blouse yang diberi nama Adele Top Chiffon . Ok serious best sangat tau . Sebab dibuat dari kain chiffon tapi tak jarang sebab dah fully lining tau. Material dia pun elok . Labuh bawah punggung , longgar dan tak ketat . Haaa even pergelangan tangan dia getah tapi longgar tau , tak ketat macam sesetengah baju sebab dia wuduk friendly .

Setelah pakai Dik An rasa lepas ni nak beli lagi lah . Nak buat collection bebanyak sebab corak dia cantik2 tau . Harga dia pun boleh tahan dan mampu milik , 49 hengget saja dan free postage . Kalau ada yang berminat boleh terjah @azwanieycollection !!!

16 comments:

  1. alaaa..cute jer..kaler pink..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Peminat setia pink ni akak hihi :P

      Delete
  2. Lya pun suka juga pakai bju blouse hhee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Samalah kita lya hehe...suka baju blouse...pakai pulak dengan skirt,wah nampak ayu jee hehe...

      Delete
  3. kak An comel lah =)
    muka kak An macam kawan krungkrung =D
    cantik blouse tue warna lembut ^^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe yeke...mai nak tgok muka kawan krungkrung tu hehe...
      tulah...warna dia lembut je...akak suka colour lembut2 ni hehe...

      Delete
    2. buleh je nanti krungkrung wat entry pasal kak An and kawan =)
      hehehe ^^

      Delete
  4. Replies
    1. Btol tu syira hehe...dulu suka pakai tshirt tapi sekarang rasanya better blouse kot hehe...

      Delete
  5. Huntung laa hade insta. Ana takde insta. Sbb tak pakai fon android. Hihi~ ana banyak usha baju kat pesbuk je. Tu pun choice dia tak menepati citarasa.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe alaaa nanti2 ada fon androin bikin lah satu insta tau Ana hehe...

      Delete
  6. comel omel comel .. baju comel, tuan punyabaju pun comel :)) .. nak kena try wushya niee :B

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha niesa ni...niesa lagi comel tau...usha lah , baju dia lelawa tau :)

      Delete
  7. Replies
    1. hehe terjah lah akak...lawo2 hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.