Friday, 13 June 2014

SOYFRESH HERSHEY'S

 
 

Siapa pernah minum produk SOYFRESH ? Dik An ni tak pernah . Air soya ni jarang Dik An belinya , kalau beli pun Dik An beli yang fresh from oven punya hihi , alaaa yang asli punya lah .

Haritu pegi Billion tengok promoter dia tengah promote new product of soyfresh . Special sikit product ni sebab ditambah dengah HERSHEY'S . Susu kacang soya berperisa HERSHEY'S terdapat dua perisa iaitu COKLAT dan MOCHA . Semua tahu kan HERSHEY'S ni kan ada cekelat dia sendiri yang memang sedap . Jadi air soya yang diperbaharui dengan cekelat Hershey's ni pun jadi bertambah sedap lah .

Masa promoter dia sebuk dok promote ni dia kasi lah sorang satu cawan rasa . Tapi Dik An tak rasa sebab cawan Dik An tu anak buah Dik An , si Amani bedal haha. Dia memang pantang kalau g Tesco ke , Giant ke Billion ke ada orang suruh rasa rasa ni . Semua dia bedal. 

Jadinya dia kata MOCHA sedap , mak pun kata amik lah satu , Dik An pulak tak berapa gemar MOCHA + tak caya lah Amani kata MOCHA sedap , mestilah CHOCOLATE sedap . Budak budak mana pandai nak rasa rasa ni kan huhu. Maka rembat lah dedua perisa ni .

Bagi Dik An yang paling sedap harus lah CHOCOLATE kan , tapi bg penggemar kopi memang akan pilih MOCHA lah kann hehe . Dah habis dah dedua kotak ni semalam kakak beli lagi tambah stok dalam fridge :D 

Sekali sekala ubah selera minum keluaran SOYFRESH pulak apa salahnya kan .
Janji sodap . Nak lagi sodap tambah ais batu sejuk je rasa anak tokak ni hehe.
Korang cubalah beli , sedapp :)

10 comments:

  1. Macam best aje air ni...hershey's pulak tuh~

    ReplyDelete
  2. Iklan ramadhan ke ni? Ehehe..nampak tajuk entri perkataan hersheys, laju2 ana bukak! Haha..ana suke betul dgn jenama hersheys ni. Sedap! Esok konfem carik air jenama ni. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ehehe...dah macam iklan air untuk buke eh ? . Kan cekelat pon dah sedap...air ni lagi lagi sedap...cari tau hehe :)

      Delete
  3. hershey kisses kak Fiza tahu.. dorg ade keluarkan soya pula.. mesti dan confirm sedap nie..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aah kak fiza hehe...tulah Dik An pun tahu hershey kisses je hehe...sedap :)

      Delete
  4. Replies
    1. sedap...anak anak buah pon suka hehe...

      Delete
  5. aaaa... hershey's!! sedapnye tengok.. minum apatah lagi..
    teringin juga lah nak beli... hehehe..

    singgah dari segmen mia liana... ;)

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.