Monday, 2 June 2014

Senarai Pemenang Segmen Jom Teka Barang by Dik An

 
 
Hadiah hadiah seperti di bawah . 
 
2 x topup Rm 10
3 x topup Rm 5
 
5 x bloglist untuk June 
 
 
Topup Rm 10 


 
Topup Rm 10



Topup Rm 5


 
Topup Rm 5


 
Topup Rm 5


Yang bawah ni bloglist untuk June :

 

 

 

 

 


Selesai sudah. Tahniah pada pemenang dan terima kasih pada yang join walaupun tak ramai . Untuk yang menang topup boleh tuntut dengan Dik An kat Fb Dik An . FB DIK AN . Yang untuk bloglist pulak , Dik An akan masuk kan korang dalam blog list June , sapa yang nak letak Dik An balik dalam bloglist dia pun boleh . Takde paksaan .




 
 

 

 

32 comments:

  1. Thanks Dik An...
    Nt akak pm u kat fb yek...

    ReplyDelete
  2. tahniah diucapkan kepada semua para pemenang...

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga pemenang gembira lah dengan hadiah dik antak seberapa ni ye akak hehe

      Delete
  3. xde rezeki nampaknya . hehe . apa2 pun , tahniah pemenangg ! :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Takpe...in shaa Allah nnti ada rezeki Dik An wat lagi ye hehe :)

      Delete
  4. terima kasih Dik An .. alhamdulillah , rezeki menang topup..

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama-sama hehe...alhamdulillah :)

      Delete
  5. Replies
    1. hehe tahniah...in shaa Allah nnti dik an wat segmen lagi ye...

      Delete
  6. terimakasih kak dik an ^-^ number seventeen lucky! :D

    ReplyDelete
  7. Tahniah pd yg jadik pemenang. Kui3 ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ana nnti in shaa Allah dik an wat lagi ana jadi pemenang hokey ?

      Delete
  8. Salam singgah dan follow di sini :)

    ReplyDelete
  9. w0w.. Alhamdullilah... terima kasih dik an..:)http://850510.blogspot.com/2014/05/segmen-jom-teka-barang-by-dik-an.html kak sue add kat fb ye..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulillah...terima kasih kak su :)

      Delete
  10. hehe.. terima kasih Dik An.. nnt akak pm detail yer..

    ReplyDelete
  11. TAHNIAH pemenang :) tiada rezeki. hehee

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe in shaa Allah nnti Dik An wat lagi ye..mane tau ade rezeki masa tu :)

      Delete
  12. Alhamdulillah. dapat jadi bloglist jume Dik an. Tq :D

    ReplyDelete
  13. Dik.. akk nk ad fb awk tp xbuley la...
    acane akk nak pm detail kat awak ye?
    fb akak: Azieera TajulRahim buley ad kat belog akak ye..

    ReplyDelete
  14. Alhamdulillah, mekasih dik an!

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.