Monday, 23 June 2014

Malu wey Malu

 



 
 Abaikan ''typo''

Cerita siang tadi . Kahkahkah Dik An memang rasa malu gila gila ni setelah dapat WeChat dari kawan Dik An ni . Dik An malu sebab memang masa drive siang tadi sambil Dik An makan aiskrim lepastu memang gelojoh gila Dik An makan hahaha. 

Sebab makan gelojoh  masa tu Dik An rushing nak amik anak buah Dik An , Amani blik sekolah , dah tu takut dia mintak , tu yang gelojoh , loqlaq semua ada . Sambil makan memang tak pandang kiri kanan dah , fokus depan je .

Serious malu , tu baru kawan Dik An tah tah orang laen lagi yang tengok. Tulaa masa buat tak fikir malu , sekarang ? Krik krik krik lah. Moral of the story lepas ni nak makan sambil drive please behave , sopan sopan je , tengok sekeliling sama huhu.

Nasik dah jadi bubur , nak nyesal tiada guna. Pah ni kena control ayu sikit. Muehehe :D

7 comments:

  1. Salam, feel free to join my contest. Boleh ajak kawan2 blogger yang lain juga. Thanks ya

    http://masyghulonline.blogspot.com/2014/06/giveaway-contest-masyghulonline-pelikat.html

    -admin-

    ReplyDelete
  2. Hahahaa..parah la akak ni. Risau nau Amani kecek. Hahaa..kalau ana nampak siap hon lagi tegur. XD

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tulah ana...risau sangat Amani nak...ish jangan lah hon , malu akak haha...:P

      Delete
  3. Dik an blom kawen kena kontrol ayu sikit...akk dh kawen xpe...hahaha..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tulah akak...pah ni memang nak kontrol ayu sokmo...

      Delete
  4. tak elok tau makan gelojoh .. huhu ..

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.