Monday, 23 June 2014

Kenapa Macam Ni eh ?

 




Kenapa jadi macam ni eh ? Dia jadi ''view more'' . Bila tekan takde effect.
Dari tengah hari tadi lagi macam ni , tak bleh lah nak godek godek entry korang yang bawah bawah ni. Dik An sorang je jadi macam ni ataupun ade jugak yang geng dengan Dik An ? Selalu kalau bukak je berduyun2 entry kat bawah tu tapi ni ada satu entry je pastu ''view more'' . tsk tsk tsk.

18 comments:

  1. Replies
    1. Yeke...senasib lah kita akak...Dik An ingat Dik An sorg je...

      Delete
  2. Replies
    1. Senasib lah kita...lega hati sebab ingatkan kita sorg je jd macam ni...

      Delete
  3. sama la kita..satu entry je kluar..'view more' xboleh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. tulah...tekan bnyak kali jugak td tak boleh2...

      Delete
  4. Replies
    1. senasib lah kita...first time jadi macam ni...harap2 cepat ok lah kan akak...

      Delete
  5. Akak pun jadi gini jugak... dh dekat 3 minggu! Huhu apelah nasib takleh tengok kawan-kawan punyer post review..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Err 3 minggu akak ? Lamanya huhu...Dik An ni tak tahu lah lama mana kan...

      Delete
  6. Dik An.... sama la dgn kita.... Bkn awk sorg jer~~ Sabar jer la~~ :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe ingat kita sorg je td...risau jugak...tulah sabar je lah kan hehe :)

      Delete
  7. sama la dgn cx. tak boleh jgk. system blog kot. :) ssh kan nk bw? hrp2 cpt la okay kan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Maybe lah kot system problem..aah memang susah nak bw...harap sangat2 cepat ok...boleh nak bw hehe :)

      Delete
  8. Ana pun jadik camtu gak. Mula2 ingat ana sorang je. Sekali usha org laen pun hupdate status gitu gak. Rupanye google tgh ade masalah teknikal. Isk3

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah...sampai bila nak macam ni , susah nak bw kan...

      Delete
  9. Sekarang dah ok..
    jom singgah blog saya & join 2 GA yang berjalan serentak.

    ReplyDelete
    Replies
    1. In shaa Allah nnti dik an singgah ye :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.