Sunday, 1 June 2014

Jawapan Segmen Jom Teka Barang Bersama Dik An

 
Memula sekali Dik An nak ucap terima kasih pada sapa yang sudi join segmen Dik An yang tak seberapa ni. Hadiah pon dah lah tak seberapa jugak kan. Huhu.
Tu je Dik An mampu kasi korang hehe...Malam ni Dik An nak kasi jawapan . 

Jeng Jeng jeng !
 
 
 

Dalam kotak tu ada tudung , bukan kotak kosong ye kakak adik abang .
Memandangkan tudung Dik An banyak sangat tu yang setengah letak dalam kotak . Takdelah penuh laci sangat dah. Actually baru je beli kotak ni masa hari yg Dik An wat segmen ni kan hehe , terus idea datang nak wat teka teki dengan korang . Ramai yang cakap teddy bear dengan blouse/dress . Ada jugak yang cakap hadiah birthday , takdenya...birthday Dik An bulan 8 karang . So tulah jawapan dia .

Disebab kan takde jawapan yang betol , makanya Dik An akan adili guna pakcik random . Esok baru Dik An update entry pemenang ye . Malam ni nak siapkan order lasagna dulu . Esok pepagi tunggu depan laptop memasing tau hehe. 
 

14 comments:

  1. alahaii, saya jawab sehelai blouse. haha, harap-ii random keluarkan nama/nombor saya ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe in shaa Allah...good luck hikhik :)

      Delete
  2. Ala , xde rezeki sebab jawapan saya kasut..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe takpe...nnti in shaa Allah kalau random2 kang ade rzeki ke kan hehe :)

      Delete
  3. Same2.. Alahai..frustnyee.. Jawapan dia tudung.. *nangis bawah katil* T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha ini lawak...jangan lah nanges anaa...nnti Dik An pun nanges jugak T_T

      Delete
  4. lahhh ~ rupanyaa . x t'pikir langsungg . haha . semoga ada rezeki utk random nanti . hihi . :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha tulah...rata2 ingat teddy bear...in shaa Allah mudah-mudahan :)

      Delete
  5. hahaha.. terbaik.. :D klu tak de, sbb tu ingt hadiah birthday.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahaha...kan...alaaa kang bg klu semua betol hihi :)

      Delete
  6. tudung rupanya..hik..hik ^-^

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...tudung je...takde sape nak kasi teddy near kat kite huhu

      Delete
  7. haha..salah teka jgk rupanya..

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha semua salah...takde sorang pun kasi jawapn betol hehe..

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.