Saturday, 7 June 2014

Hari Yang Busy

 
 
 
Huwaaa sedihnya dah nak dekat pukul 1 pagi baru dapat hapdet belog .
Siang tadi ya Allah busy nya...macam dah raya pulak rasanya kat umah Dik An harini , ada je tetamu datang hihi. Takpe , tetamu tu pembawa rezeki tahu tak ?
 
Dari awal pagi tadi bangun-bangun Dik An terus masuk dapur dah , siapkan order 12 pack lasagna . Ngeh ngeh ngeh bukan senang tau nak tengok Dik An masuk dapur pagi pagi buta macam tu haha -.-
 
Dah siap bakar semua dalam pukul 2 sibuk nak g delivery lasagna dekat Jawi dengan Nibong Tebal pulak . Tik tok tik tok masa jalan singgah beli bakso untuk cousin nak datang umah semua , pukul 4 baru Dik An balik umah .
 
Lepastu layan tamu semua . Tolong mak basuh pinggan semua lepastu ingat boleh lah rehat . Sekali kakak mintak tolong pulak huhu .
 
 

Kakak mintak tolong marking Soklan Objektif dengan totalkan marks . Kiranya Dik An acah acah jadi cikgu lah ni . Nak jadi cikgu betol2 asyik tak lulus ujian Medsi je -.- , haha . Dik An pun tolong lah . Yang membuak buak nak tolong sebab syok tekan calculator hello kitty yang super duper cute ni hehiks .

 

Dan tepat pukul 10 malam baru Dik An dapat makan . Baru Dik An jumpak nasik . Nasi Kandaq Ali nama dia . Sedap . Tapi Dik An tak habis sebab suruh adik dengan cousin beli mandai mandai je diorang letak sotong , padahal Dik An mintak ayam je . Kari sotong Dik An tak suka sangat , maka tak habis Dik An melantak bakso pulak haha . 

Dan sekarang nak tido , besok pagi nak g Lumut ada wedding dua pupu hehe . Apa lah Dik An bebel ni kan...selamat malam semua..

salam sayang - Dik An-
 
 

16 comments:

  1. Replies
    1. hehe cute kan ? Dik An selalu main tekan2 ahaha...dah mcm budak kecik plak hihi

      Delete
  2. wah ! busy betul dik an hari ni .. rezeki pun masyuk ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe tulah akak...alhamdulillah hehe :)

      Delete
  3. Busynye org tu. Calculator helo kitty yg cute. Cer tnye kakak, dia beli mane calculator tu. Geram la pulak tgk mnde comel2 ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..dia beli dekat kedai borong SAKAN hehe...samalah ngn Dik An memang tak bleh dengan benda comel2 ni hehe

      Delete
  4. nampak sedap jer makanan dlm gambar tu..hihi..

    ReplyDelete
  5. Sedap tu Nasi Kandar.
    Bw dari blog Kak Mia

    ReplyDelete
  6. amboi bizinya dik an.. comel calculator...hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...comelkan hehe...kadang suke maen jual2 dengan anak buah sebab suka maen tekan2 hehe

      Delete
  7. lawa calculator tue dan nasi kandaq tue nampak sedap sebab sotong besaq .. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe...sedap...tp sotong kari ni Dik An kureng sikit hehe...

      Delete
  8. anda ditag :)

    http://eyqayushaiza.blogspot.com/2014/06/ga-by-farahdeena-fisal.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.