Tuesday, 17 June 2014

First Round Dinner

 




Jemput jemput semua. Jemput makan jemput tengok.
Ni adalah first round dinner Dik An , kang round ke 2 tengah pikir nak kudap kudap apa eh muehehe . Memula ingat malam ni taknak makan nasik , nak diet lah konon kononnya. 
 
Tapi tengok ikan pekasam tabur plak dengan cili padi , haish tergugat iman . 
Makan jugak lah dengan portion sedikit. Sikit ke ? Huhu . Nasi , ikan goreng selar , ikan pekasam+cili api , daun selom , sambal belacan dan sambal daging.
Alhamdulillah kenyang . 
 
Ikan goreng Dik An jarang makan tp ikan selar ni favourite Dik An dan kecik pulak , so amik sekor terus. Sambal daging pulak memang sepupu sepupu kalau nak datang umah memang diorang suh mak masak sambal daging ni. Sedap diorang kata hehe. Hancur harapan taknak makan nasi huhu.
 
Agak agak ada second round tak ? ^_^
 

8 comments:

  1. Wah .. sedap dan menyelerakan ..

    ReplyDelete
  2. Wahh..boleh tahan sedap. Adudu..bace entri ni pepagi lak kan.. Terus rase lapar. Muahahaha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sedap hehe....jemput sarapan huhu...

      Delete
  3. Kalau ada pekasam, confirm nasi bertambah... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hee betol pun...memang bertambah2 kalau ada pekasam...

      Delete
  4. saya teka mesti ada second round kan ;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. tepat sekali...haruslah ada hehe...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.