Wednesday, 4 June 2014

CPUV Whisper Mesh & Cotton .....

 


 

Alhamdulillah dapat CPUV untuk bulan June ni . CPUV kali ni datang dari Whisper Mesh & Cotton...kalau ikutkan ini adalah kali ke tiga Dik An dapat CPUV tapi kalau dicampur dengan CPUV yang tetiba menjelma dan credited iaitu CPUV Xaxis tu adalah CPUV yang ke sepuluh dalam list Dik An.

Terima kasih pada NUFFNANG sebab kasi CPUV kat belog Dik An ni dan terima kasih jugak pada pembaca belog Dik An yang selalu klik2 iklan Dik An tu , terima kasih sangat2 hehe...

Ini semua adalah rezeki dari berblog kan , sapa kata berblog tak bleh dapat rezeki ? Boleh dengan usaha kita...dengan adanya CPUV akan membuatkan kita lebih semangat nak update blog kan ?

Sapa-sapa yang nampak iklan Whisper tengah godek-godek kat blog Dik An sudi sudi kan lah klik. Haha tak malu betol kan suruh orang klik iklan. *tutup muka malu*

Terima kasih lagi sekali untuk Nuffnangs dan pembaca belog Dik An....sayang korang hikhik :)

26 comments:

  1. Alhamdulillah, rezeki, congrats dear...

    ReplyDelete
  2. yeayyy..
    tahniah...
    shark pn dapat jugak..
    ada rezeki awal bulan :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. shark pun dapat ? alhamdulillah rezeki awal bulan june kan :)

      Delete
  3. Blogwalking pki henset jer dik an...nk klik iklan pon xleh...huhu...kalau dik an rajin klik iklan akk sama...hikhik..

    ReplyDelete
    Replies
    1. takpe akak...ok akak jangan risau...dik an akan klik hehe :)

      Delete
  4. waaahh tahniah untuk awak... btw ,done follow sini...singgah blog saya nt k..

    http://aisyahambris.blogspot.com

    ReplyDelete
  5. tahniah sebab dapat CPUV dari en.nuffnang .. jemput singgah dekat blog azurah yer

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih...in shaa Allah hehe :)

      Delete
  6. wow bestnya. tahniah, murah rezeki

    ReplyDelete
    Replies
    1. trima kasih..alhamdulillah...rezeki ehehe :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.