Wednesday, 11 June 2014

CPUV Huawei Ascend P7

 


 

Alhamdulillah alhamdulillah , CPUV yang ke tiga untuk bulan June .
CPUV dari Huawei Ascend P7 , baru bermula harini .
Tujuan Dik An hapdet enty CPUV ni bukan lah Dik An nak show off atau menunjuk nunjuk *bukan sama ke maksud nya* ? . Dik An hapdet ni sebagai pembakar semangat untuk diri Dik An sendiri , untuk lebih semangat lebih rajin nak hapdet blog . Sapa yang rasa Dik An nak tunjuk tunjuk tu maaf sangat , takde niat pun . Just untuk semangat diri sendiri .

Terima kasih NUFFNANG , terima kasih pembaca blog Dik An yang selalu bekunjung dan klik klik iklan tu. Hanya mampu berterima kasih je , ada rezeki lebih satu hari nnti boleh lah Dik An buat GA/Segmen ke kann.

Alhamdulillah 3 CPUV sedang on going. Sudi sudi lah klik kalau hado iklan tu hehe :)

12 comments:

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.