Friday, 13 June 2014

CPUV from uMobile Prepaid Free Meal

 



 

Alhamdulillah rezeki...CPUV yang keempat dalam bulan June . CPUV from uMobile Prepaid Free Meal . Terima kasih banyak banyak buat Nuffnang sebab sudi kasi blog Dik An CPUV lagi.

Rezeki di hari Jumaat. Alhamdulillah. Tadi dok reply komen nampak iklan uMobile ni kat blog. Terus laju laju check mana tahu ada CPUV yang sudi bertandang lagi , alhamdulillah ada .

Kalau dicampur dengan CPUV yang tetiba wujud tu Xaxis kiranya yang ni CPUV yang ke 12 . Dulu dulu tengok je tau orang dapat CPUV , Dik An cakap takpe sabar dan usaha . Alhamdulillah berkat kesabaran dan usaha Dik An pun berjaya macam korang jugak untuk dapatkan CPUV . Alhamdulillah.

p/s : Setiap kali kita bersabar,percayalah ada sesuatu yang baik menanti kita :)
 

14 comments:

  1. Alhamdulillah.Tahniah.Memang seronok kan kalau dapat banyak cpuv ni.kena tingkatkan uv juga supaya berbaloi dengan cpuv yang on going tu:) salam kenal dari CM..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah. Terima kasih....in shaa Allah , UV memang Dik An akan ada target untuk seharian hehe :) salam kenal :)

      Delete
  2. Alhamdulillah .. banyak CPUV yang tengah on going sekarang ..

    ReplyDelete
  3. Azurah pun dapat cpuv dari nuffnang .. Harap2 adalah earning ..

    ReplyDelete
  4. Tahniah, rezeki dari Nuffnang dan uMobile. Alhamdulillah saya pun dapat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Alhamdulillah rezeki kan...tahniah jugak :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.