Saturday, 24 May 2014

Weekend

 


 

Happy weekend semua ! Weekend2 ni buat ape je ?
Dik An weekend2 ni siapkan order .
Siang ni dapat 3 pack lasagna , malam karang 7-10 pack pulak.
Alhamdulillah rezeki di hujung minggu.

Sepatotnya Dik An nak g KL kawan sekelas kawin , tapi sebab semalam Dik An ada urusan kat Tg.Malim. Habis lewat petang. Rushing balik Parit Buntar balik , so ingat nak naik bas pagi ni tapi takut kang sampai dah lewat petang. Kawan dari PB ni jugak dah pegi naik bas semalam. Jadi nak g tu pon dok pikir sapa nak amik semua terus tak jadi p.

Lagipun semalam sampai rumah pon dah 10 lebih , penat drive semua tak hilang lagi , ngantok bagai. Takpe lah anggap takde rezeki nak makan nasi minyak kawan.
 Makanya terus lah wat order yang pending tuh.

Buat nina , Selamat Pengantin Baru , sorry sesangat aku tak bleh p , walaupun aku tak pegi aku sentiasa doakan hang . Semoga berbahagia selalu , cepat2 kasi DAT 6A anak buah hehiks !

p/s : harini nak blogwalking puas-puas hehe. sapa nak Dik An terjah blog dia angkat tangan. Haha.

 

6 comments:

  1. sedapnya tgk dik an... terus ras anak pergi cari... sape la yg ada jual kat sepang ni huhu..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ehehe...g makan kat secret recipe atau pizza hut..tapi mahal sikit lah kan...

      Delete
  2. Plan nak gi jomheboh kt pjaya cancel lak weekend ni. Sesudahnye dok depan tv lyn hindustan. Hahaha. Jemput singgah blog kite. Ngeee~

    ReplyDelete
    Replies
    1. haha...yang tu paling best layan hindustan...nnti kite terjah blog awak ye :)

      Delete
  3. Replies
    1. akak...dik an ada kasi dah...kat entry bulan april kalau tak silap :)

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.