Friday, 30 May 2014

Takde Air

 


selamat pagi . Haaa sapa yang tak join segmen Dik An tu lagi boleh terjah SINI .
Pagi pagi macam ni Dik An dah moody . Sebab plan banyak gila dalam kepala hotak nak ke sana ke sini . Tapiiiii.
 
 
 
 
Ni lah  punca Dik An moody. Takde air . Guane nak mandi nak kuar jenjalan huhu . Selalu diorang kasi notis tau ni takde pulak . Maybe gangguan diorang dok bina Mydin kat taman Dik An ni kot . Seksa takde air . Jujur Dik An cakap lebih rela takde letrik dari takde air . wuwuwu. Sabar lah farihan . Harap sangat air akan ada secepat yang mungkin. Salam Jumaat !

8 comments:

  1. Siannye takde air. Mmg sengsara la sgt klu satu tempat tu xde air. Contoh catu air hari tu. Huhu

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. tulah kak fiza...mmg susah...takde letrik takpe lagi...

      Delete
  3. setitik air berharga bila air takde kan..

    ReplyDelete
  4. kalau x de air satu kerja pun x leh wat .. apatah lagi kalau ade anak-anak kecil ..

    ReplyDelete
    Replies
    1. betol tu...masak ke basuh baju ke semua tak bleh kan...

      Delete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.