Sunday, 11 May 2014

Selamat Hari Ibu

Assalamualaikum...



Tanggal 11 Mei tahun ni kita menyambut Hari Ibu. Setiap tahun pada bulan Mei dan setiap ahad minggu kedua bulan mei kita akan menyambut Hari Ibu. Kira Hari Ibu ni takde specific tarikh. Ahad yang kedua bulan Mei haaa tulah Mother's Day...

Jadinya Dik An nak ucapkan Selamat Hari Ibu buat mak Dik An. Happy Mother's Day maaa. Sorry takde hadiah ke nak masak apa ke yg special apa pon takde. Orang demam campak kan tsk tsk. Ingat nak kasi Aidijuma bidang nam poloh. Tapi tak bleh nak kuar beli plak. Takpelah next week birthday mama adik kasi ye. 

Dan bagi Dik An hari hari adalah hari ibu. Takdenya nak khusus time macam ni...janganlah harini je kita nak layan mak kita baik2 je kan...tiap hari pon kita kena selalu buat baik , layan mak kita baik baik...sebab tu Dik An kata hari hari , hari ibu...

Buat para bloggers dan pembaca blog Dik An yang bergelar ibu , Happy Mother's Day Dik An ucapkan :)

2 comments:

  1. sejak jadi ibu nih, memang terharu sebab tahun lepas..anak masa tu umur 2 tahun..dah belajar nyanyi lagu ibu..ayah dia ajar..syahdu...

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.