Tuesday, 27 May 2014

Segmen Blogwalking Cuti Sekolah bersama AyuInsyirah

 


  

Kak Ayu ni rajin nau nau wat segmen blogwalking ni.
Dan Dik An pun rajin nau nau nak join nya . Hehiks!
Nak join sila terjah SINI !


24 comments:

  1. dari segmen yg sama juga..! jom singgah blog saya pula..! hehe :) 671

    http://ilhamdatangdarihati.blogspot.com/2014/05/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  2. salam mesra,

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    follow done.

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/27/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama-ayuinsyirah/

    ReplyDelete
  3. macam best.. nak join juga la

    ReplyDelete
  4. terima kasih kerana sudi join segmen ayu... nanti ada masa boleh la berblogwalking ye.. insyaallah akan bertambah nanti follower kita... salam perkenalan dari ayu..

    http://www.ayuinsyirah.my/2014/05/senarai-peserta-segmen-blogwalking-cuti.html

    ReplyDelete
  5. Blogwalking sini :)

    http://lepakwithcoffeelover.blogspot.com/2014/05/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  6. Gud Luck. Singgah dari segmen yang sama. Jom berblogwalking :)

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  7. Datang dari segmen yang sama
    salam perkenalan
    http://www.arzmoha.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah.html

    ReplyDelete
  8. Hai!! Salam perkenalan dari Segmen Blogwalking Cuti Sekolah Bersama AYUINSYIRAH...

    Boleh Balas Kunjungan Disini..

    Meh Ketawa Ramai2 kat sini..

    ReplyDelete
  9. http://k-saiyidah.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    join juga. follow mine :)

    ReplyDelete
  10. singgah sini pulak.. :) done follow..

    http://www.munirahizzan.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  11. salam dari segmen yang same.... http://iniidopaku.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
    Jom join my GA iniidopaku.blogspot.com/2014/05/riang-ria-hari-raya-giveaway-by-cik.html

    ReplyDelete
  12. Salam :) Dari segmen yang sama. Selamat berblogwalking !
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  13. hye, saya dari segmen yg sama, blogwalking disini :)

    http://mrssenget89.blogspot.com/2014/06/blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  14. Salam Ukhwah Fillah . Selamat Bersegmen .

    Wani datang dari segmen yang sama (:
    Jom singgah blog Wani .

    ReplyDelete
  15. dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html
    happy blogwalking ye

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum. Abe Kie dtg dari segmen yg sama dan terus jadi follower awak. Silakan ke blog saya pula. TQ.
    http://www.zukidin.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    ReplyDelete
  17. As salam. Yuuhuuu..... Saya singgah dari segmen yang sama... ^__^ SEGMEN : blogwalking CUTI SEKOLAH bersama ayuinsyirah

    ReplyDelete
  18. Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  19. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  20. Salam ziarah dari Segmen yang sama...
    http://myfirdz-trulylove.blogspot.com/2014/06/segmen-blogwalking-cuti-sekolah-bersama.html

    All the best & Have A Nice Day (^_^)

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum.. saya singgah dari segmen yang sama.. selamat bersegmen ^^
    Jemput join :D
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/07/segmen-jom-blogwalk-by-mellya.html

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.