Monday, 12 May 2014

Segmen Blogger Aktif



klik SINI untuk join :)

good luck !


62 comments:

  1. Replies
    1. joined jugak segmen ni..Bw kali ke 2 sini..hihih

      http://duniakita94.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

      Delete
  2. Lame tak menziarahi blog ni...

    ReplyDelete
  3. Assalamualaikum .
    Salam ukhuwah
    Datang singgah daripada segmen yang sama dan datang follow awak . http://milikallahsepenuhnya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  4. salam mesra..

    datang blogwalking dari segmen yang sama.
    all the best!

    http://syuhadabaharudin.com/2014/05/13/segmen-blogger-aktif/

    ReplyDelete
  5. Salam perkenalan :)
    http://aimiathifah15.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  6. saya singgah dari segmen yang sama, done follow sini, followers awak yg ke #627, singgah n follow lah blog saya yaa..keep in touch ^_^ hehehe

    ReplyDelete
  7. Singgah dari segmen yang sama. Good luck! http://syaza-applemints.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  8. Salam...hye morning. datang dari segmen yang sama and done follow u dear. Mind to hit me back yeahhh. tq..http://shapurpleungu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  9. Salam perkenalan dari saya blogger seribu-lagu :)

    http://seribu-lagu.blogspot.com/

    ReplyDelete
  10. Assalmualaikum dan salam ukhwah. Already follow!! Perghhh cantiknya blog!

    Singgah dari segmen yang sama :)

    http://namayangteratas.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  11. Assalamualaikum .
    Salam ukhuwah
    Datang singgah daripada segmen yang sama dan datang follow awak .
    http://inisayapunyacerita.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  12. salam.. dila datang ke mari.. jemputt datang ke blog :D

    http://myimpiannaad.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. lepak cni.. :)

    http://www.norainyusoff.com/

    ReplyDelete
  14. yayy datang dari segmen yg sama :)

    http://mieprosalahh.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  15. as'salam, singgah sini dari segmen yg sama ^^ http://smileymiya.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  16. slm follow sini ... dlm segmen yg sama:)

    http://sebukumemori.blogspot.com/

    ReplyDelete
  17. Salam perkenalan.
    Singgah ke blog awesome ini.
    Dari segmen yang sama. :-)

    http://www.haneeza.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  18. singgah dari segmen yang sama (:
    http://mydreamland1621.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  19. salam, dari segmen yang sama.
    http://nurfarahudahud.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  20. selamat bersegmen..

    http://ciksitionline.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  21. assalam. hi kakak cumill. singgah follow sini jugak dari segmen sama ;)

    ReplyDelete
  22. salam perkenalan....datang dari segmen yang sama dan done follow sini...

    ReplyDelete
  23. salam perkenalan drpd saya. Saya singgah drpd segmen yg sama. I am follow your write.

    http://alongwawaerna.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  24. hihihi..folo balik. tq singgah tadi

    ReplyDelete
  25. Assalamualaikum....BW sini jap yer..

    ReplyDelete
  26. singgah dari segmen yg sama..
    jom ke blog syira:)
    join giveaway yg sedang berlangsung, boleh sewa tapak iklan..boleh kenal2 juga ^_^
    hehehe..

    ReplyDelete
  27. singgah blogwalking and follow from http://whiteroses2013.blogspot.com/

    ReplyDelete
  28. assalamualaikum dik an. terima kasih atas kunjungan awak tadi. singgah di blog dik an jap.

    ReplyDelete
  29. salam kenalan
    singgah sini.
    Selamat Bersegment

    ReplyDelete
  30. Salam ukhuwah.
    Selamat bersegmen, ya.
    =)

    ReplyDelete
  31. singgah dari segmen yang sama :D

    http://aniesaahmad.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  32. Assalamualaikum, Ai dah follow, dtg drpd segmen yang sama :) kita boleh jadi kawan :)

    http://minidiariai.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  33. hehe thank dik an ...dr segmen yg sama http://luvizzda93.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  34. assalammualaikum , dari segmen yang sama :) dan sudah menjadi follower anda http://indieitujustmuzik.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html :)

    ReplyDelete
  35. hai budak tembam.... ika here.... follower yg ke 647 =)

    ReplyDelete
  36. #Segmen Blogger Aktif, Follow Jom
    (^_^) GOOD LUCK FOR UR CONTEST!!!

    PENGUMUMAN : GIVEAWAY TIME! GIVEAWAY PICIT VOTE [Shake n Take Mini Blender Jus]
    ------------> http://eddyboyz86.blogspot.com/2014/05/giveaway-picit-vote.html

    ReplyDelete
  37. Yuhuu .I heve joined .Follow you .

    ReplyDelete
  38. salam

    saya dari segmen yang sama

    http://syukurnyasihat.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  39. Saya singgah dan follow dari segmen yang sama..

    Jom join GA yang saya anjurkan..

    Klik sini : http://hanahafis.blogspot.com/2014/05/segmen-siapa-nak-cantik-dengan-give.html

    Hope u enjoy! ☺

    ReplyDelete
  40. salam perkenalan.. singgah ke blog Dik An
    selamat bersegmen.. ^_^

    ReplyDelete
  41. السَّلاَمُ عَلَيْكُمْ وَرَحْمَةُ اللهِ وَبَرَكَاتُهُ
    Ade Singgah...
    Segmen Blogger Aktif
    http://freejustforu.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  42. Blogwalking dari segmen yang sama
    http://www.kisahsidairy.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  43. sara singgah follow sini.hiii. sudi follow kita ye.wee :)

    ReplyDelete
  44. hai..saya dah singgah dan follow blog awak...jika sudi meh singgah blog saya jugak naaa...hihihi....tq..

    http://halimatussaadiah-itus.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  45. jemput la datang ke blog saya.
    http://amughni10.blogspot.com/

    ReplyDelete
  46. Balas kunjungan dari segmen sama.

    ReplyDelete
  47. Balas kunjungan dari segmen sama.

    ReplyDelete
  48. hi singgah dari segmen yang sama :) done follow yg ke 660 ^^
    http://mellyareenza.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif-mei.html

    ReplyDelete
  49. singgah dari segmen yang sama... semoga persabatan kita berkekalan hendaknya...

    ReplyDelete
  50. Singgah dan follow dari segmen yang sama...
    http://engkumuzahadin.blogspot.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  51. Hi. Sy blogger baru. Blogwalking sini. :D Suka blog awk, menarik dan lawa. :) If free, jemput singgah blog saya.

    ReplyDelete
  52. Assalamualaikum..singgah dari segmen yang sama. Maaf baru ade masa nak berblogwalking :)

    http://www.azhafizah.com/2014/05/segmen-blogger-aktif.html

    ReplyDelete
  53. Assalamualaikum,,, Selamat bersegmen.. baru blajar nk main blog walking ni,,, support me...

    ReplyDelete

Teghima Kasih Sudi Komen di Dik An's Story.
Komen-komen yang membina amat Dik An hargai.
Setiap komen In Shaa Allah akan Dik An balas.